ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Με πίστη και αποφασιστικότητα για μια μεγάλη νίκη προετοιμάζεται εντατικά ο Πρωτέας. Στο ντέρμπι της κορυφής την Κυριακή
στο κλειστό με τον ισόβαθμο ΠΑΣ Ιωαννίνων. Η Ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όλοι μαζί παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχο γνωρίζοντας ότι κερδίζοντας το ντέρμπι θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Η διοίκηση του Μπάμπη Πενλίδη απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους ώστε να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα εμψυχώνοντας τους παίκτες στην κρίσιμη μάχη.





Στα Τμήματα υποδομής του Πρωτέα εδώ και χρόνια ο Αλέξης Κατσάλης , με πλούσιες γνώσεις , με συνεχή ενημέρωση παραμένει πάντα στην κορυφή.

Η παγωνιά σκεπάζει όλο το Νομό και μαζί παγωμένες είναι οι κινήσεις των διοικούντων όσον αφορά τις μεταγραφές. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι έτσι όπως διεξάγεται το Πρωτάθλημα φέτος στην ΕΠΣ με μια κατηγορία, απουσιάζει ουσιαστικά το κίνητρο για τη παραμονή και αυτό παίζει ρόλο στην ανυπαρξία ενδιαφέροντος για ενίσχυση.

Σε άλλο ένα ταξίδι στη Ήπειρο τα Γρεβενά Αεράτα επέστρεψαν χωρίς βαθμολογικό όφελος. Αυτή τη φορά τα πράγματα για την ομάδα του Μπαλοδήμου ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολα καθώς με δεδομένη τη βαρυχειμωνιά στα Γρεβενά η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια προπόνηση πριν το παιχνίδι. Έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά και αναπόφευκτα. Επόμενο ματς στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής είναι με την Καλλιθέα Καστοριάς στο ΔΑΚ καιρού επιτρέποντος.





Στην ομάδα του Πιερικού εντάχθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ντινόπουλος από τα Γρεβενά

Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ ήταν ο Κώστας Βλάχος.

Γενικός αρχηγός στην ομάδα των Γιαννιτσών ο Στέργιος Κιούρκας από τα Γρεβενά.

Με ακόμα περισσότερη όρεξη και διάθεση υποδεχθήκαμε το νέο έτος στο e-Grevena. Πλήθος θα είναι οι αθλητικές δραστηριότητες και στη νέα χρονιά και από την πλευρά μας παραμένουμε μάχιμοι και αποφασισμένοι να προβάλλουμε κυρίως τα θετικά αλλά και τυχόν παρατράγουδα με γνώμονα την ανάδειξη του Αθλητισμού των Γρεβενών και πάντοτε με αντικειμενικότητα παρουσιάζουμε ειδήσεις ακριβοδίκαιες και αντικειμενικές.

Κώστας Μάρκου στο e-grevena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου