ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ





Οι πρωτιές που μετρά ο Σκάι, τις τρεις τελευταίες σεζόν, στη ψυχαγωγία
«οπλίζουν» τα στελέχη με δημιουργικό άγχος και ανησυχίες για τον προγραμματισμό του Β’ μισού της σεζόν. Οι ιθύνοντες έχουν ρίξει στο τραπέζι ιδέες και προτάσεις για το επόμενο διάστημα προκειμένου να «οχυρώσουν» όσο καλύτερα μπορούν τη μεσημεριανή, απογευματινή και prime time ζώνη.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος, βέβαια, σε όλα τα παραπάνω είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Η χρυσή συμφωνία του καναλιού του Φαλήρου και του Τούρκου παραγωγού φέρνει και πάλι στους δέκτες τον τρίτο κύκλο του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, είναι το στοίχημα όλων στο οποίο μάλιστα δίνεται και η μεγαλύτερη βαρύτητα.  Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το πρότζεκτ να προβάλλεται πέντε μέρες την εβδομάδα, από Σάββατο μέχρι και Τετάρτη, στις 21.00, ενώ μελλοντικά μπορεί να βγαίνει στον αέρα και το βράδυ της Πέμπτης. 





Για τους παραπάνω λόγους, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», θα αλλάξει ημέρα προβολής! Λόγω ταυτόχρονης μετάδοσης του «Survivor» στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00. Η μακροβιότερη εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των προγραμμάτων από πλευράς τηλεθέασης, οπότε η συγκεκριμένη αλλαγή είναι ένα ρίσκο που θα αποδειχθεί το αν θα βγει σε καλό στο σταθμό.  

Στη βραδινή ζώνη θα προστεθεί και το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανήκουν στην οικογένεια του Σκάι και μέσα στο Φλεβάρη θα κάνουν πρώτη επίσημη. Πιθανότατα, η πρώτη εκπομπή θα προβάλλεται το βράδυ της Δευτέρας και η άλλη την Τρίτη, μετά το «Survivor». 
Η νέα εκπομπή του Σάκη Ρουβά
Ο απόλυτος Έλληνας σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σκάι, λόγω της συμμετοχής του στο μουσικό σόου «Voice». Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για μία νέα εκπομπή, στην οποία θα υπάρχουν αφιερώματα για καλλιτέχνες που πλέον δεν βρίσκονται στη ζωή. 





Αλλαγές και στη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη
Το επόμενο διάστημα, τόσο το ριάλιτι μόδας «My style rocks» όσο και η κωμική σειρά «Όσο έχω εσένα» θα ρίξουν αυλαία και θα αντικατασταθούν από άλλα πρότζεκτ. Το ίδιο θα συμβεί και με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Ooh la la».
Η Σάσα Σταμάτη θα βγάλει τελευταία εκπομπή το ερχόμενο Σάββατο  για να αποχαιρετίσει το κοινό της, ενώ οι λόγοι που οδήγησαν στο πρόωρο τέλος πηγάζουν από τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα λόγω του «Survivor». Το «Power of Love Gala» θα παίζει απόγευμα Κυριακής, οπότε όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη ζώνη του Σαββάτου.
Τις καθημερινές στον προγραμματισμό θα μπει και το «Survivor Πανόραμα», με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Μπάγια Αντωνοπούλου. Η εκπομπή θα αναφέρεται σε θέματα του ριάλιτι επιβίωσης και θα προβάλλει αποκλειστικά πλάνα και συνεντεύξεις για το παιχνίδι.  
reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου