ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μερικά απίστευτα γεγονότα που σίγουρα δεν γνωρίζατε!






Το 1965, ένα αγοράκι τεσσάρων ετών παραλίγο να πνιγεί σε μια παραλία, αλλά διασώθηκε από μια γυναίκα που ονομαζόταν..
Alice Blaise. 9 χρόνια μετά, αυτό το αγόρι έσωσε έναν άνθρωπο στην ίδια παραλία. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο σύζυγός της Alice Blaise.
1.311 άνθρωποι ζουν στην πόλη Verkhoyansk της Ρωσία. Το Verkhoyansk είναι μια πόλη με μέση θερμοκρασία τους -45 ° C όπου ο ήλιος ανατέλλει στις 2 το μεσημέρι και δύει στις 3:30. Μέσα σε όλα αυτά οι κάτοικοι είχαν και την ατυχία τον περασμένο Ιανουάριο, να δεχτούν επίθεση από μια αγέλη 400 πεινασμένων λύκων .
Έξυπνη, όμορφη και θανατηφόρα η 19 χρόνη ρωσικής καταγωγής ελεύθερος σκοπευτής Roza Shanina είχε 54 επιβεβαιωμένους θανάτους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.




Εσείς το ξέρατε ότι η Αιθιοπία έχει 13 μήνες αντί για 12 όπως όλος ο πλανήτης εξακολουθεί να βρίσκεται στο 2005, και γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στις 11 Σεπτεμβρίου;Και όμως!
Όταν ήταν 7 ετών, o Vin Diesel και μερικοί φίλοι του διέρρηξαν ένα θέατρο της Νέας Υόρκης με πρόθεση να το καταστρέψουν!! Αντί να καλέσει όμως την αστυνομία, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου που τους έπιασε στα πράσα τους έδωσε τα σενάρια και τους μοίρασε ρόλους από την νέα θεατρική παράσταση που θα ανέβαζε το θέατρο!! Αυτό έγινε ο πρώτος ρόλος που πηρε ο σκληρός του Fast and the Furius Vin Diesel.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου