ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Γρεβενά: Ολονύκτια επιχείρηση εκχιονιστικών και πυροσβεστικής για την μεταφορά ασθενούς από την Σαμαρίνα στο νοσοκομείο



Αίσιο τέλος είχε η ολονύκτια επιχείρηση της Πολιτικής Προστασίας της
Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ενός εργαζόμενου στην Σαμαρίνα Γρεβενών.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού που υπάρχει στην περιοχή αργά χθες την νύκτα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι αισθάνεται έντονη αδιαθεσία. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας και δύο μπουλντόζες κατευθύνθηκαν προς το σημείο για να ανοίξουν το δρόμο αφού το χιόνι στην περιοχή ξεπερνούσε το ένα μέτρο.



Ταυτόχρονα εκκίνησε και το ερπυστριοφόρο της πυροσβεστικής από την Κοζάνη με προορισμό το σημείο του εργοστασίου που βρίσκεται τρία χλμ εξω από την Σαμαρίνα στο δρόμο προς το Δίστρατο. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα το ειδικό όχημα της πυροσβεστικής έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον εργαζόμενο για να τον μεταφέρει σε χαμηλότερο υψόμετρο που στην συνέχεια παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης. Ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος που συντόνισε το έργο της Πολιτικής Προστασίας δήλωσε την ικανοποίηση του για θετική έκβαση της επιχείρησης «όπου συνεργάστηκαν με αποτελεσματικότητα τρεις διαφορετικές υπηρεσίες για την διάσωση και τον απεγκλωβισμό του εργαζομένου».


ΑΠΕ ΜΠΕ | ΣΠΥΡΟς ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου