ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας: «Σάρωσε» η ομάδα Ν. Παλάσκα - Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. Κτηνοτρόφων




Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στον
Πλατύκαμπο, οι εκλογικές διαδικασίες στην Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας για την εκλογή νέας 13μελούς διοίκησης με τριετή θητεία.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο, με παλιούς και έμπειρους κτηνοτρόφους να αποχωρούν και να δίνουν τη σκυτάλη σε νεότερους συναδέλφους τους. Αν και το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο, ωστόσο υπήρξαν δύο ομάδες εντός αυτού.

Η ομάδα που στήριξε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Παλάσκας, η οποία κυριολεκτικά «σάρωσε» στην εκλογική διαδικασία καταλαμβάνοντας τις 12 από τις 13 θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κι εκείνη που στηρίχθηκε από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου, η οποία εξέλεξε έναν σύμβουλο. Συνολικά ψήφισαν 153 μέλη.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Γκουρομπίνος, λαμβάνοντας 95 ψήφους ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα προταθεί στην κατανομή αξιωμάτων για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.





Στην τελευταία εκλόγιμη θέση ισοψήφησαν οι Κωνσταντίνος Τόπας από τον Βόλο και ο Αργύρης Μπαϊραχτάρης από τον Τύρναβο και αυτοδίκαια τη θέση καταλαμβάνει ο κ. Τόπας λόγω του γεγονότος ότι είναι από τον Βόλο.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν ως εξής:

Γκουρομπίνος Ιωάννη 95, Βέρρας Αθανάσιος 85, Αντωνίου Αναστάσιος 83, Κωτούλας Ιωάννης 80, Μιχαλογιάννης Γεώργιος 80, Μπαρδανίκας Ιωάννης 79, Ντίκος Ελευθέριος 75, Μπαχτσεβάνος Χρήστος 75, Μητρούσιας Χρήστος 75, Δόκος Δημήτριος 71, Μπακαγιάννης Σωτήρης 66, Πατούνης Φώτης 60, Τόπας Κωνσταντίνος 59.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.: Μπαϊραχτάρης Αργύρης 59, Σπανογιάννης Αστέριος 57, Νασίκας Νασούλιας Αθανάσιος 56, Γαϊτάνης Αριστείδης 54, Ταμπούκας Ιωάννης 51, Καπρίνης Κωνσταντίνος 42.

Του Κώστα Τσόλα
 Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - thessaliaeconomy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου