ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Οι πικάντικες φωτογραφίες που έστελνε ο Μπέζος στην ερωμένη του και τα ερωτικά μηνύματα






Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer φαίνεται ότι
έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του διαζυγίου του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη, Τζεφ Μπεζος, με την επί 25 συναπτά έτη σύζυγό του, Μακένζι.


Το National Enquirer αφού αποκάλυψε ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου του περιβόητου χωρισμού και ότι η σχέση του Μπέζος με την τηλεπαρουσιάστρια, Λόρεν Σάντζεζ υπήρχε εδώ και αρκετούς μήνες, επανήλθε με νέες πικάντικες αποκαλύψεις.


Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο ιδρυτής της Amazon έστειλε στην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων φωτογραφίες με το πέος του. Όπως αποκαλύπτει το National Enquirer ο Μπέζος είχε «στείλει μια σειρά από kinky εικόνες στην Σάντσεζ που δεν τον τιμούν καθόλου». Μάλιστα στην ανάρτησή της η ταμπλόιντ ανέφερε ότι «δεν δημοσιεύουμε τις εικόνες λόγω του περιεχομένου τους αλλά και από σεβασμό στην προσωπική ζωή των εμπλεκομένων».



Μάλιστα τις φωτογραφίες τις συνόδευσε με το εξής μήνυμα «ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω μαζί σου. Όχι να πέσω κάτω. Μόνο λίγο να μεθύσω. Θέλω να μιλήσουμε και να κάνουμε σχέδια. Να σε ακούσω και να γελάσω. Βασικά, θέλω να είμαι μαζί σου! Μετά θέλω να κοιμηθώ μαζί σου και να ξυπνήσω αύριο και να διαβάσω την εφημερίδα μαζί σου και να πιούμε καφέ».

Εκτός από τις πικάντικες φωτογραφίες ο Μπέζος φέρεται να είχε στείλει στην σέξι παρουσιάστρια και μηνύματα που έλεγαν «σ'αγαπώ, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, τα χείλη μου και τα μάτια μου πολύ σύντομα». Το μήνυμα αυτό σύμφωνα με τη ταμπλόιντ εστάλη τον Απρίλιο του 2018. Ένα μήνα αργότερα ο Μπέζος έγραφε σε άλλο μήνυμα: «Θέλω να σε μυρίσω, να σε βάλω μέσα μου. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου».



Απαντώντας στο National Enquirer ο δικηγόρος του Μπέζος δήλωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν σκοπεύει να αποθαρρύνει καμία αναφορά για το πρόσωπό του.

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις αναμένονται ραγδαίες οι εξελίξεις με το διαζύγιο του Μπέζος με την Μακένζι Μπέζος και τις απαιτήσεις της πρώην γυναίκας του.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου