ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

«Καυτός» Γενάρης για τα ελληνικά media - Η νέα προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες, οι «ταραχές» στον ΣΚΑΪ, τα σχέδια του OPEN



Έντονη κινητικότητα, αλλαγές, σχέδια που μπαίνουν στον πάγο και στη μέση… η νέα
προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες. Εδώ και λίγα 24ωρα, έχει ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία για τις 2 «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν μέσα σε 45 ημέρες, έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, την αίτηση και τον φάκελο με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην προκήρυξη, εγγυητική επιστολή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και παράβολο υπέρ του δημοσίου. Αν υπάρξουν ως και δύο ενδιαφερόμενοι, οι δύο άδειες θα χορηγηθούν στην τιμή εκκίνησης των 35 εκ. ευρώ, σε διάστημα 10 ετών. Αν προσέλθουν περισσότεροι, τότε το ΕΣΡ θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοπράτηση.





Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ένας από τους ενδιαφερόμενους που διεκδικούν άδεια με την εταιρία Alter Ego. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες προκειμένου το κανάλι να βγει στον αέρα, το επόμενο διάστημα, μέσω Internet, αρχικά. Ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τις συνδρομητικές πλατφόρμες Nova και Cosmote TV, ενώ προχωρά και στις επαφές με πρόσωπα και δημοσιογράφους. Η πρώτη ηχηρή άφιξη -εδώ και καιρό- στο νέο του δημιούργημα είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα αναλάβει χρέη διευθύντριας, ενώ η αρχική ομάδα θα περιλαμβάνει καταξιωμένους δημοσιογράφους από τις εφημερίδες «Nέα» και «Βήμα».

Στον πάγο ο Σκάι 24

Εκτός των αδειών, το ενδιαφέρον έχει μονοπωλήσει ο Σκάι. Στο κανάλι του Φαλήρου πραγματοποιήθηκαν δώδεκα απολύσεις δημοσιογράφων, που είχαν ως συνέπεια απεργιακές κινητοποιήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, στην ηγετική πυραμίδα έλαβε χώρα μια σημαντική αλλαγή καθώς από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης αποχώρησε ο Νίκος Φιλιππίδης και ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδρόσος. Ο τελευταίος «μετακόμισε» στον Σκάι από τον Alpha, που είχε ανάλογη θέση.
Ένα ακόμη γεγονός που συμβάλει στην άποψη ότι Ιανουάριος δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί για το κανάλι του Φαλήρου είναι και το ότι μπαίνει στον πάγο το εγχείρημα του Σκάι 24. Μπορεί όλοι να περίμεναν και να υπολόγιζαν ο νέος ενημερωτικός σταθμός να βγει στον αέρα μέσα στον Ιανουάριο, όμως φαίνεται τελικά ότι οι σκέψεις και οι ιδέες μένουν στα χαρτιά. Οι εκτιμήσεις θέλουν τους ιθύνοντες να «ακυρώνουν» το εν λόγω σχέδιο καθώς δεν είναι εφικτό να βρεθεί άμεσα συχνότητα για να εκπέμψει ο σταθμός, ενώ φυσικά έχουν προκύψει κι άλλα θέματα. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με δημοσιογράφους που είχαν δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Σκάι 24, όπως οι Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Ευαγγελάτος.

Οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη & ο Λαζόπουλος 





Ο ομογενής επιχειρηματίας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις πολιτικές εξελίξεις, έχοντας καλεσμένους στο Open πρόσωπα της επικαιρότητας, ακόμη και τον πρωθυπουργό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ακόμη, έβγαλε στον αέρα έκτακτες πολιτικές εκπομπές, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.
Η «βόμβα», ωστόσο, που ετοιμάζεται να ρίξει ο καναλάρχης αφορά στον Λάκη Λαζόπουλο. Οι δύο άντρες είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία, προκειμένου ο ηθοποιός και δημιουργός να ξεκινήσει και πάλι την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», καθώς και να αναλάβει χρέη συμβούλου.
Να υπενθυμιστεί ότι, παλαιότερα, στις αρχές του τότε Epsilon με ιδιοκτήτη τον Ιβάν Σαββίδη, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν επίσης πολύ κοντά στη συμφωνία. 
reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου