ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Χαμός στο Power Of Love για τις φήμες για πρώην ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι



Πριν καλά καλά συμπληρώσει μία
εβδομάδα στον τηλεοπτικό «αέρα» και εκεί στο Power Of Love ξεκίνησαν οι πρώτοι καβγάδες. Αιτία; Οι φήμες ότι δύο παίκτες, συγκεκριμένα η Αργυρώ Τσιοράνου και ο Γιάννης Κοπιδάκης υπήρξαν ζευγάρι πριν μπουν στο ριάλιτι.


Αρκετοί συμπαίκτες τους, μάλιστα, αποκάλυψαν ότι τους έχουν στείλει μηνύματα για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Ο καβγάς ανάμεσα στις δύο πλευρές και κυρίως, ανάμεσα στον Γιάννη και τα αγόρια δεν άργησε να «ανάψει», ενώ το θέμα ήρθε προς συζήτηση όταν το σπίτι επισκέφτηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα που έχει προκύψει, με την Αργυρώ να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν είχα σχέση με τον Γιάννη έξω, δεν τον ήξερα. Εγώ θέλω το όνομα αυτού από την Κρήτη που έδωσε αυτή την πληροφορία, να του μιλήσω εγώ. Αν υπάρχουν παιδιά που γνωρίζονται μεταξύ τους, να αποχωρήσουν όλοι, αν πάει έτσι. Δεν με νοιάζει, θα με φάει το άδικο, εγώ την αλήθεια θα την πω εδώ και τώρα, θα τα ρίξω όλα στο τραπέζι», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.


Όσο για τον Γιάννη δήλωσε: «Το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σας το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα, δεν το αναιρώ, ότι την είχα δει σε ένα κλαμπ. Την είδα, ήθελα να πάω να της μιλήσω, αλλά έφυγε. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Τα παιδιά υποστηρίζουν μια ιδέα που δεν ξέρω ποιος τους την έβαλε στο μυαλό. Δεν την γνωρίζω, απλά την είχα δει στο κλαμπ».











newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου