ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Μπιγιονσέ-Τζέι Σι: Ας γίνουμε όλοι vegan




Η Μπιγιονσέ και o Τζέι Ζι ενθαρρύνουν τους
θαυμαστές τους να υιοθετήσουν τη φυτική διατροφή, εξηγώντας ότι το να είσαι vegan είναι, κατά τη γνώμη τους, θέμα παγκόσμιας σημασίας.


Το ζευγάρι θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά στον κόσμο, και χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να προωθήσουν τα οφέλη του «βιγκανισμού» στο πλαίσιο του «Veganuary», μία ετήσια πρόκληση που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ακολουθήσουν φυτική διατροφή όλον τον Ιανουάριο.

Το ζευγάρι έγραψε για τα οφέλη που είδε ακολουθώντας τη vegan διατροφή στο εισαγωγικό του βιβλίου που έγραψε για την χορτοφαγία ο προσωπικός γυμναστής της Μπιγιονσέ, Μάρκο Μπόργκες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Από τη στιγμή που είδαμε την υγεία ως μία πραγματικότητα, αντί ως μία δίαιτα, έγινε αποστολή για μας να μοιραστούμε την αλήθεια και τον τρόπο ζωής με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», αναφέρει, σύμφωνα με το People, το διάσημο ζευγάρι.


Τον περασμένο Μάρτιο η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή κατά την προετοιμασία της για το Φεστιβάλ Μουσικής Coachella.

Πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία με το φαγητό της γράφοντας «44 ημέρες μέχρι το Coachella!! Vegan Time!!».

Η τραγουδίστρια ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα 22 Days Nutrition, ένα πρόγραμμα που ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της και τον Μπόργκες.

Ο Τζέι Ζι έγραψε σχετικά με τη χορτοφαγία σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο μπλογκ που έχει στο 22 Days Nutrition το 2013 χαρακτηρίζοντας τη vegan διατροφή ως «πνευματικό και φυσικό καθαρισμό».






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου