ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

16 διάσημες που έχουν κάνει επέμβαση στήθους και δεν το κρύβουν



Για τις περισσότερες διάσημες, θεωρείται προαπαιτούμενο για να κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ.


Πολλές νέες στάρλετ μόλις φτάσουν στο Λος Άντζελες θεωρούν πως ένα πέρασμα από το χειρουργικό τραπέζι ενός πλαστικού, θα τους ανοίξει τις πόρτες για την παγκόσμια επιτυχία.
Ακολουθώντας τα στερεότυπα ή τις συμβουλές ατζέντηδων τις περισσότερες φορές.
Η πρώτη επέμβαση αύξησης στήθους, συνήθως συνοδεύεται από πολλαπλές διορθωτικές κινήσεις και το κόστος ανεβαίνει σε αστρονομικά μεγέθη.
Μικροεπεμβάσεις για διόρθωση, αντικατάσταση των ενθεμάτων, αλλαγή του σχήματος αλλά και ολική αφαίρεση των εμφυτευμάτων, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Οι παρακάτω celebrities έχουν υποβληθεί σε επέμβαση στήθους. Άλλες έκαναν αύξηση, άλλες αφαίρεση, άλλες προσθαφαίρεση εμφυτευμάτων. Όλες ωστόσο, έχουν μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία τους.

1) Miley Cyrus

Δήλωσε πως έκανε αύξηση στήθους γιατί αισθανόταν πριν, "σαν αγόρι".


 

2) Carmen Electra

Έχει δηλώσει πως οφείλει την επιτυχημένη καριέρα της στα πλαστικά της στήθη. Ειλικρίνεια αν μη τι άλλο.


 

3) Kelly Rowland

Έχει αναφέρει πως έκανε αύξηση στήθους μόνο για την ίδια και για κανέναν άλλο.


 

4) Kaley Cuoco

Η σταρ του Big Bang Theory έχει πει ευθαρσώς πως έκανε αύξηση στήθους στα 18 της.

 

5) Dolly Parton

"Αν έχεις το θάρρος, τα χρήματα και την επιθυμία, τότε να κάνεις πλαστική". Τάδε έφη Dolly Parton.


 

6) Wendy Williams

Αποκάλυψε την αλήθεια για τα στήθη της μετά τη γέννηση του γιου της.


 

7) Angelina Jolie

Απέκτησε εμφυτεύματα μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη. Έχει μιλήσει για την εμπειρία της σε αρκετές πρόσφατες συνεντεύξεις που έχει δώσει.
Σε άρθρο της με τίτλο "Η ιατρική επιλογή μου" που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα New York Times, η Αμερικανίδα ηθοποιός έγραφε πως υποβλήθηκε στη μαστεκτομή λόγω της παρουσίας του ελαττωματικού γονιδίου BRCA1. Διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών. Η μητέρα της πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο.


 

8) Jenny McCarthy

"Με τα χρόνια, τα στήθη της γυναίκας μετατρέπονται σε pancakes". Και κάτι έπρεπε να κάνει γι' αυτό.


 

9) Pamela Anderson

Έχει αναφέρει ότι έκανε την πρώτη αύξηση στήθους το 1990.


 

10) Tila Tequila

Από τα 18 στα βάσανα του χειρουργικού τραπεζιού. Το στήθος της είναι πέρα για πέρα πλαστικό και εκείνη δεν κρύβει φυσικά την αλήθεια.

 

11) Danielle Staub

Κατά τη διάρκεια του show της The Real Housewives of New Jersey, η Staub αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής μπροστά στην κάμερα.


 

12) Kim Zolciak

Παρουσιάζει το The Real Housewives of Atlanta. Και αποτελεί παράδειγμα μέσης Αμερικανίδας που έχει αυξήσει και εκείνη το στήθος της.


 

13) Jwoww - Jennifer Lynn "Jenni" Farley

Η σταρ του Jersey Shore έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στα στήθη της. Όπως έχει πει, η πρώτη επέμβαση ήταν δώρο για τα 21α της γενέθλια. Και πρόσθεσε πως αν μπορούσε θα έκανε μια επέμβαση τον χρόνο.


 

14) Kourtney Kardashian

Είναι η μία από τις αδερφές Kardashian. Και το στήθος της δεν είναι φυσικό σαν εκείνο της Kim.


 

15) Holly Madison

Playmate και παρουσιάστρια του Holly's World. Ένα από τα πολλά "κουνελάκια" που έχουν παραδεχθεί το πέρασμα τους από τον πλαστικό χειρουργό.


 

16) Denise Richards

Η ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει το φάντασμα της ανορεξίας. Στα 19 της είχε κάνει αύξηση στήθους. Σήμερα, αντιμετωπίζει ακόμη διατροφικά προβλήματα.
"Το στήθος μου ήταν πολύ μεγάλο αναλογικά με το σώμα μου. Μακάρι να είχα αρκετή αυτοπεποιήθηση ώστε να είχα αποφύγει αυτή την επέμβαση", δήλωσε πρόσφατα.
Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, από το 2010 και μετά πραγματοποιούνται ετησίως περισσότερες από 3 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις όλων των ειδών στις ΗΠΑ, οι οποίες εξακολουθούν ως σήμερα να κρατούν τα σκήπτρα στον συγκεκριμένο τομέα.
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Nip/Tuck" σκιαγραφούσε άλλωστε με ακραίο αλλά και εύστοχο τρόπο τη λατρεία που τρέφει ο αμερικανικός λαός στο νυστέρι.
Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Επιτροπή Πιστοποίησης Ποιότητας ιατρικών τεχνολογιών και συσκευών στην Πλαστική χειρουργική (IQUAM) αλλά και ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA) εγκρίνουν την χρήση ενθεμάτων σιλικόνης.
Όλες οι ιατρικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως από το 1980 σε μεγάλο αριθμό γυναικών δεν αποδεικνύουν καμιά απολύτως συσχέτιση της εκδήλωσης καρκίνου,  άλλων  αυτοάνοσων νοσημάτων ή νόσων του κολλαγόνου με την τοποθέτηση και την μακροχρόνια χρήση των ενθεμάτων σιλικόνης.


thrivingceleb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου