ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Εξιχνιάστηκαν 2 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη των Γρεβενών

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών ατόμων




Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών εξιχνιάστηκαν δύο (2) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν το Δεκέμβριο του 2018 στην πόλη των Γρεβενών και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων, ενός 30χρονου αλλοδαπού και δύο ημεδαπών, ηλικίας 22 και 24 χρονών.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των δύο περιπτώσεων κλοπών οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι το Δεκέμβριο του 2018 αφού έθραυσαν υαλοπίνακα καταστήματος αθλητικών ειδών στα Γρεβενά, αφαίρεσαν εμπορεύματα, συνολικής αξίας 2.500 Ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό. Επίσης, παραβιάζοντας παράθυρο κυλικείου Δημοτικού Σχολείου των Γρεβενών εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν προϊόντα και μικρό χρηματικό ποσό.





Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 24χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου