ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν και «χτύπησαν» 50% σε τηλεθέαση (video)



Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη χάρισε γέλιο και το κοινό υψηλή τηλεθέαση.


Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν, χθες το βράδυ, στις 23.45, μέσα από τη συχνότητα του Σκάι, για να κάνουν αυτό που ξέρουν όσο κανείς άλλος, σάτιρα.

Για 11η χρονιά, οι «Ράδιο Αρβύλα» ξαναχτύπησαν με τα πρώτα λόγια που ακούγονται από το στόμα του παρουσιαστή να είναι: «Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα»…

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ», είπε με νόημα ο παρουσιαστής συνεχίζοντας με το καθιερωμένο «κρύο» ανέκδοτο, αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39.





Η σατιρική εκπομπή αποδεικνύεται ότι έλειψε από τους τηλεθεατές, με τους τελευταίους να την ανταμείβουν με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι «Αρβύλα» σημείωσαν 33% στο σύνολο και 34% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 18-24 το ποσοστό έφτασε το 50%!

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου