ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Μπάσκετ Νεανίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Απόλλων Πτολεμαΐδας - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 58-64 (εικόνες)

Με ήττα ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Νεάνιδες του Απόλλων Πτολεμαΐδας, χάνοντας στην Πτολεμαίδα 64-58, από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.


Το παιχνίδι ήταν αντάξιο του υψηλού επιπέδου των 2 ομάδων τα τελευταία χρόνια, και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν καλύτερος στο Α' ημίχρονο, και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο Β', με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Η συνολική εμφάνιση της ομάδας, τόσο στον σημερινό αγώνα, όσο και γενικότερα, ανέδειξε και τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές στο παιχνίδι της. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια πραγματικότητα πολλών απουσιών από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, και κάποια προβλήματα τραυματισμών, χρειάστηκε να κατεβεί ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ. Ωστόσο η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική, και παρά τις όποιες κακές εμφανίσεις η ομάδα υπήρξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και το σημαντικότερο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον, που για ομάδες σαν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, που πρωταγωνιστούν συνεχόμενες δεκαετίες στα ηλικιακά πρωταθλήματα, είναι το βασικότερο.
Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια τόσο στην προπονητριά μας, ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΤΑΣΑ, όσο και σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.Η καθημερινή προσπάθεια, η πίστη στις ικανοτητές τους, και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είναι αυτά τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού, και που μας οδήγησε και θα μας οδηγεί σε επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και καλή πορεία στην δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-16, 42-30, 45-47, 58-64 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΤΣΑΚΜΑΚΗ Τ.): Σιδηροπούλου Ε. 12, Κασπαρίδου Κ. 4, Βασιλειάδου Σ. , Τρυφωνίδου Μ. 6, Δανιήλ Μ. 2, Μαντώ Ι. 4, Δήμου Κ. 7, Μήγκου Α. 7 (2), Τσουμήτα Β. 6, Αντωνίου Ι. 3 (1), Βασιλείου Π. 7 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Παππά Ε. , Τζημορώτα Α. 17, Ασλανίδου Σ. 2, Τσιαρσιώτη Σ. 6, Λιακοπούλου Ε. , Δαδάλη Κ. 8, Θεοδώρου Χ. 11 (2) Φάρρου Ε. 20 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου