ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Νίκος Κλωνάρας: «Ώρα ανόδου για τον Πρωτέα Γρεβενών»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής
ανδρών, βρήκε το τέλος του πρώτου γύρου τον Πρωτέα Γρεβενών. Ένας από τους διακριθέντες παίκτες της ομάδας από τη Δυτική Μακεδονία, είναι ο Νίκος Κλωνάρας, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα και τους στόχους του συλλόγου.





-Ο Πρωτέας Γρεβενών αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, μετά το τέλος του πρώτου γύρου έχοντας μία ήττα στο παθητικό του και μάλιστα από τη Μελίκη που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών;
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στη Μελίκη, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία μας. Νομίζω ότι αυτή η ήττα μας πείσμωσε, γιατί μετά η ομάδα… ανέβασε στροφές και αγωνιστικά μας… έβγαλε τον εγωισμό. Οσο για το πρωταθλητής χειμώνα, είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά θέλουμε να βγούμε και πρωταθλητές στο τέλος του χρόνου».

-Αντιμετωπίσατε στην έδρα σας τους μέχρι τώρα τρεις διεκδικητές της ανόδου μαζί με σας, κάτι που σημαίνει ότι στο δεύτερο γύρο θα έχετε τρεις πολύ δύσκολες «εξόδους». Πιστεύεις ότι θα καταφέρεται να πετύχετε τελικά την άνοδο;

«Ο δεύτερος γύρος θα είναι αρκετά δύσκολος, ξεκινώντας από το ερχόμενο ματς στον Μαντουλίδη. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη να πρωταγωνιστεί και μπορεί να αντέξει την πίεση. Ειλικρινά, είτε εντός είτε εκτός, ο στόχος είναι να έχουμε μια σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είναι αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Με αυτό το σκεπτικό νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, μέσα και έξω από την έδρα μας. Η ομάδα είναι έτοιμη για τις προκλήσεις».

-Τα προηγούμενα χρόνια ο Πρωτέας δεν έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Τι άλλαξε φέτος και σημειώσατε τόσες επιτυχημένες εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από νίκες;

«Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι που ωριμάζει με τα χρόνια. Νομίζω ότι ο Πρωτέας μετά από τόσα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ωρίμασε και αγωνιστικά αλλά θεωρώ πιο πολύ διοικητικά, ώστε να πάρει την απόφαση η διοίκηση να κάνει ένα προγραμματισμό. Η ομάδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχει μια σταθερή διοίκηση που στηρίζει του παίκτες σε όλα τα επίπεδα».

-Βλέπουμε τον κόσμο των Γρεβενών, αλλά και τη διοίκηση να είναι πάντα κοντά σας. Είναι και αυτό ένα από τα… μυστικά της επιτυχίας;





«Όπως είπα και παραπάνω, η διοίκηση φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια σε κάνει να αισθάνεσαι μια… σιγουριά, σε όλα τα επίπεδα. Ο Πρωτέας θεωρώ ότι σε επίπεδο διοίκησης αλλά και οργάνωσης, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τώρα για τον κόσμο τι να πω, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Κάθε χρόνο και καλύτερα, είναι μαζί μας πάντα και το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Δεν θυμάμαι να έχω παίξει ποτέ στα Γρεβενά με άδειο γήπεδο τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι φοβερός ο κόσμος με αποκορύφωμα βέβαια το ματς με τον ΠΑΣ που δεν χωρούσε άλλους το γήπεδο. Φυσικά τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω στο τέλος να του δώσουμε χαρά με την άνοδο. Είναι ο έκτος παίκτης μας».

-Είσαι από τους πιο σταθερούς παίκτες και από τους πρώτους σκόρερ του συλλόγου. Πιστεύεις ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια ατομικής βελτίωσης;

«Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σε αυτά δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση με τον κόουτς. Μέσα από ομαδική δουλειά έρχονται και οι ατομικές διακρίσεις. Η ομάδα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μην στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες επιθετικά. Ολοι οι παίκτες φέτος νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά».

-Υπάρχει κάποιο ακόμη «μυστικό» για την φετινή πορεία του συλλόγου;

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλύτερο από ποτέ. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας όχι μόνο για τον Πρωτέα, αλλά για κάθε ομάδα. Ολα τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, μέσα και έξω από το γήπεδο. Με τη δουλειά και καθοδήγηση του κόουτς η ομάδα νομίζω ότι θα τερματίσει πρώτη στο τέλος της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου