ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στα Γρεβενά η
κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Πανόραμα» στη Μυρσίνη Γρεβενών παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του ο νέος πρόεδρος της ΕΣΕΕ κύριος Γεώργιος Καρανίκας, καθώς και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου .
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε , σαν οικοδεσπότης , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών , κύριος Κωνσταντίνος Δημάδης.
Ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κύριος Ευάγγελος Πανταζής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και στην σύντομη ομιλία του ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγοντάς τον ως πρόεδρο. Επίσης, τόνισε πως η Ομοσπονδία θα συνεχίσει ενωμένη και ακόμη πιο δυνατή να επιτελεί τα καθήκοντά της. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, κ. Γεώργιο Καρανίκα για την παρουσία του στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας παρά το μεγάλο φόρτο των καθηκόντων που έχει αναλάβει στη νέα του θέση, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του και τον κάλεσε στο βήμα.
Ο κ. Καρανίκας, με τη σειρά του δήλωσε πως είναι τιμή γι αυτόν να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας καθώς είναι και μέλος αυτής. Στο λόγο του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εμπόρους για τα τρέχοντα θέματα, όπως ο κατώτατος μισθός, η διασφάλιση της πρώτης κατοικίας, το αφορολόγητο και οι ρυθμίσεις στον ΟΑΕΕ, που απασχολούν αυτό το διάστημα την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας καθώς και για τις θέσεις της πάνω σ’ αυτά.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ιδιαίτερη στιγμή ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας στον κ. Καρανίκα, για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της ΕΣΕΕ , για την πολυετή προσφορά του στην εκπροσώπηση του Έλληνα Εμπόρου καθώς και για το σημαντικό έργο του στην Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου