ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

«Αυτό που μπορεί να μάθουν οι Έλληνες, είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν»

Του Μαρίνου Γκασιάμη




Ο γνωστός οδηγός αγώνων αυτοκινήτων «Ιαβέρης» μιλά στο news.gr με αφορμή τον ηλικιωμένο οδηγό που έχασε τον έλεγχο στην Θεσσαλονίκη


Άγιο είχαν το μεσημέρι της Τρίτης πεζοί και θαμώνες καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένα αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, βγήκε από τον δρόμο και παρέσυρε τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα που βρίσκονται στο σημείο, καταλήγοντας πάνω σε ένα κάδο.
Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή του περιστατικού που έδωσε στην δημοσιότητα το thestival.gr



Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ήταν 80 ετών.





Με αφορμή αυτή την πληροφορία το news.gr μίλησε με τον γνωστό οδηγό αγώνων αυτοκινήτων Τάσο Μαρκουίζο, γνωστό και ως «Ιαβέρη», ρωτώντας τί θα μπορούσε να γίνει με τέτοιες περιπτώσεις οδηγών.
Μας είπε σχετικά: «Μονίμως ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις. Για μένα πρώτα είναι φροντίδα της οικογένειας και δεν έχει να κάνει με την ηλικία, καθώς μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που απλά δεν έχει αντίληψη. Θα πρέπει να τον βγάλει από το τιμόνι ακόμα και με την επίκληση της αστυνομίας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τους γιατρούς που δίνουν την γνωμοδότηση. Πώς ο γιατρός δίνει δίπλωμα σε έναν που είναι έτοιμος να πάθει έμφραγμα.

Ως προς την ηλικία δεν μου λέει τίποτα, ο Πέζματζόγλου τελείωσε στα 85 πρώτος στο ράλι Ακρόπολης.
Στον άνθρωπο όταν περνάει η ηλικία του αν πράγματι έχει πρόβλημα ο ίδιος αποκλείεται να το καταλάβει. Μόνο εξωτερική βοήθεια μπορεί να λάβει. Αυτό για μένα είναι μια αδιαφορία του συστήματος της πολιτείας των πολιτών..
Οι πολίτες είναι αδιάφοροι. Αφού δεν προστατεύουν τους εαυτούς τους στους δρόμους περνώντας πορτοκαλί κλπ πώς είναι δυνατόν να προστατέψει τον μπαμπά του.
Δεν υπάρχει προοπτική σε αυτή την χώρα.
Σκοτώνει κάποιος σε φανάρι τον εγκαταλείπει και είναι πλημμέλημα. Στην Αγγλία έχει ποινή ισοβίων.
Να ελέγχονται οι γιατροί και αν συλληφθούν να χάνουν την άδεια. Ως προς τους οδηγούς αν πέσει ένα πρόστιμο σαν αυτού του ανασφάλιστου που είναι 11.000 ίσως μαζευτούν λίγο.
Εξετάσεις δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι γιατί με παρκάρισμα οπισθογωνία δεν σκοτώθηκε κανένας. Το τραγελαφικό είναι πως η οπισθογωνία απαγορεύεται από τον ΚΟΚ. Οι εξετάσεις είναι μια σαχλαμάρα. Αυτό που μπορεί να μάθουν οι Έλληνες είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι στους δρόμους γίνεται μια γενοκτονία καθώς σκοτώνονται άνθρωποι πριν γεννήσουν. Αυτό είναι μείωση πληθυσμού. Πόσα ελληνόπουλα χάνονται επειδή δεν πρόλαβαν οι γονείς τους να τα γεννήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου