ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

«Αυτή είναι η εικόνα του εθισμού» - Μητέρα δείχνει την φωτό του νεκρού γιου της από ναρκωτικά και σοκάρει



«Αυτή είναι η εικόνα του εθισμού»: Μια μητέρα βρήκε το θάρρος και μοιράστηκε
την σπαρακτική φωτογραφία του αποχαιρετισμού στον νεκρό γιο της που πέθανε από θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 56χρονη Νόρα Σιχάν, έχασε τον 29χρονο γιο της Άντριου Ζάγκλερ, αφότου έλαβε ένα θανατηφόρο σκεύασμα ξυλαζίνης και φεντανύλης, μετά από 8ετή μάχη με τον εθισμό.
Η Νόρα αποχαιρετά τον νεκρό γιο της που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικώνΗ Νόρα αποχαιρετά τον νεκρό γιο της που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών
Μετά τον θάνατό του τον Οκτώβριο, η Σίχάν μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεκρού γιου της για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την κρίση των οπιοειδών που μαστίζει την Αμερική.
Όπως είπε: «Κρατώντας το νεκρό γιο μου στην αγκαλιά μου, αυτή είναι η εικόνα του εθισμού... Αυτό συμβαίνει».





Η κυρία Σιχάν από το Ντελαγουέαρ, είπε πως ο εθισμός του γιου της ξεκίνησε όταν άρχισε να παίρνει το παυσίπονο oxycontin το 2010, αλλά σταδιακά προχώρησε στην ηρωίνη και την φεντανύλη.
Ο Άντριου άρχισε να παίρνει ναρκωτικά πριν από 9 χρόνιαΟ Άντριου άρχισε να παίρνει ναρκωτικά πριν από 9 χρόνια
Η διοικητική υπάλληλος φοβήθηκε για τον γιο της όταν μπήκε σε μια ομάδα που ζούσε στο δάσος, πέρυσι το καλοκαίρι, στο απόγειο του εθισμού του.
Τόσο η ίδια όσο και οι αδερφές του Άντριου, η 38χρονη Καντάς Ζάγκλερ και η 30χρονη Χάλεϊ, προσπάθησαν να τον πείσουν να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αλλά απέτυχαν.
Όπως είπε η μητέρα: «Όταν μετακόμισε στο δάσος, τον ρώτησα αν θα μπορούσα να του αγοράσω μια καινούρια σκηνή ή έναν νέο υπνόσακο, αλλά αρνήθηκε. Τον παρακάλεσα να γυρίσει στο σπίτι».
Η μητέρα του ανησυχούσε συχνά για τον εθισμό του και προσπάθησε να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσηςΗ μητέρα του ανησυχούσε συχνά για τον εθισμό του και προσπάθησε να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης
Τον Σεπτέμβριο, την ώρα που προσπαθούσα να τον πάω με το αυτοκίνητο σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, άνοιξε την πόρτα, ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με 95 χιλιόμετρα την ώρα. «Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και άρχισα να ουρλιάζω. Εκείνη την στιγμή τον ρώτησα που θα ήθελε να τον θάψουμε».
Ο 29χρονος γιος της πέθανε στις 7 Οκτωβρίου, αλλά η Νόρα έπρεπε να πάει για αναγνώριση του πτώματός του, δύο ημέρες μετά.
Όπως είπε: «Δεν μπορούσα να θρηνήσω μέχρι να τον δω. Μέχρι τότε, είχα μια ελπίδα. Μου είπαν να προετοιμαστώ για τη μυρωδιά στο δωμάτιο, επειδή το σώμα του ήταν για λίγο σε ζεστό καιρό. Αυτό ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν. Ήθελα να τον κρατήσω και να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά. Ο Άντριου ήταν απίστευτα ευγενικός και νοιαζόταν για τους άλλους. Ήταν ένας αυτοδίδακτος μηχανικός και τόσο αγαπητός από όλους».
Η 56χρονη μοιράστηκε την φωτογραφία του νεκρού γιου της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον εθισμόΗ 56χρονη μοιράστηκε την φωτογραφία του νεκρού γιου της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον εθισμό
Αντί για μια παραδοσιακή κηδεία, η Νόρα και η οικογένειά της έκαναν ένα μνημόσυνο προς τιμή του και κάλεσαν τους φίλους του Άντριου που παλεύουν με τον εθισμό και είναι άστεγοι.
Και πρόσθεσε: «Ελπίζω πως η κοινή χρήση αυτής της φωτογραφίας θα επηρεάσει τους εθισμένους αλλά κυρίως ελπίζω πως οι υπόλοιποι από εμάς θα σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε. Ποτέ δεν πίστευα πως η ηρωίνη και η φεντανύλη είναι τόσο διαδεδομένες στην κοινότητά μου. Πρόκειται για επιδημία».
Φωτογραφίες: Facebook / Nora Sheehan
 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου