ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών προς τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δ.Μ. κ. Στέργιο Γκανάτσιο



Έκπληξη αλλά και έντονη ανησυχία μας προκάλεσαν όλα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πρύτανης του
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιος Γκανάτσιος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το μέλλον του ΤΕΙ Γρεβενών.

 Ο κ. Γκανάτσιος με έμμεσο τρόπο, δηλώνοντας «άγνοια» για το πόσα τμήματα λειτουργούν αυτή την στιγμή στο ΤΕΙ Γρεβενών, μας είπε ότι στις προθέσεις τους, είναι το ΤΕΙ να συρρικνωθεί κάτι το οποίο οι ενέργειές επί των ημερών του το δείχνουν έμπρακτα.





Εάν όντως όμως έχει άγνοια δείχνει στην πράξη για ακόμη μια φορά την πρόθεσή του. Πρόθεση που την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά……….

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Πρύτανη ότι ως Εμπορικός Σύλλογος δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας  αδικήσει για ακόμη μία φορά και να μας στερήσει κεκτημένα χρόνων και αγώνων.

Κύριε Γκανάτσιο,

η τοπική κοινωνία από την αρχή της λειτουργίας του ΤΕΙ αγκάλιασε τους φοιτητές με αγάπη κάτι που τόσα χρόνια μας το δηλώνουν με κάθε μέσο. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε η επιλογή μικρών πόλεων από τους ίδιους τους φοιτητές αποτελεί επιλογή. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε αλλά μάλλον όχι…….

 Ο Νομός μας  κ. Γκανάτσιο μπορεί να είναι μικρός αλλά είναι από τους πιο όμορφους της χώρας μας. Έγινε παγκόσμια γνωστός για τις ομορφιές του, για τα παλαιοντολογικά και αρχαιολογικά του ευρήματα, για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, τα μανιτάρια του και τόσα άλλα. Είχαμε την εντύπωση ότι τα ξέρατε όλα αυτά αλλά και πάλι κάναμε λάθος………….

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι Αυτό δεν θα επιτρέψουμε, ως τοπική κοινωνία, να συμβεί. Είμαστε ένας τόπος που επί σειρά ετών, βίωνε  την έλλειψη Περιφερειακής Ανάπτυξης ακόμη και από την ίδια την πολιτεία. Βίωνε την αδικία διότι κάποιοι δεν ήθελαν τα Γρεβενά να αναπτυχθούν. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει, το «όλα για την Κοζάνη».


   Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου