ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

«Αθλητικές Ματιές» στα Γρεβενά, με τον Κώστα Μάρκου

Πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα για τα Γρεβενά Αεράτα έστω άνευ αγώνα επί της
Φλωριάδας που έχει αποσυρθεί. Ο προβληματισμός πάντως που υπάρχει στους φιλάθλους και αφορά το μέλλον του ποδοσφαίρου των Γρεβενών γενικότερα. Καθώς τα τελευταία χρόνια κατ’ επανάληψη οι εκπρόσωποι του Νομού μας στις Εθνικές Κατηγορίες δείχνουν ότι δε μπορούν να σταθούν.

Η έλλειψη ενός επιχειρηματία χρηματοδότη είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ποτέ κανείς δεν υποστήριξε ότι τα Γρεβενά σταμάτησαν να βγάζουν ταλέντα, αποδεικνύεται όμως στην πράξη ότι αυτό δεν αρκεί για μια αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική. Οι διοικήσεις, οι παράγοντες και η ΕΠΣ οφείλουν να προβληματιστούν και να ψάξουν για λύσεις ιδιαίτερα τώρα που αναμένεται η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Το ποδόσφαιρο στα Γρεβενά βρίσκεται σε παρακμή και οφείλουν όλοι να αφυπνιστούν πριν έρθει η ολοκληρωτική καταστροφή.





Κεφάτες επέστρεψαν στο Πρωτάθλημα οι ομάδες της ΕΠΣ έπειτα από πρωτοφανή απραξία 2 μηνών. Τα γήπεδα πλέον ήταν σε καλή κατάσταση και οι επιθετικοί είχαν κέφια. Την παράσταση έκλεψε η Σειρήνα που κέρδισε μέσα στη Δήμητρα με 13-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δε σημειώθηκαν τέρματα ήταν το ντέρμπι Πυρσός – Καληράχη. Δίκαιο χαρακτηρίζεται το τελικό 0-0 . Οι 2 ομάδες επηρεάστηκαν από το διάστημα αποχής. 

Ο Πυρσός είχε απουσίες και οι φίλαθλοι περίμεναν να δουν πολλά περισσότερα. Από την άλλη μεριά η Καληράχη έδειξε ότι ήταν καλύτερα προετοιμασμένη, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και με το βαθμό που απέσπασε επιβεβαίωσε ότι έχει όλα τα φόντα για την 4αδα στα πλέι οφ.

Τη 12η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πρωτέας συντρίβοντας τον Ολυμπιακό Βόλου με 84-66 και προελαύνει στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό τους φιλάθλους. Επόμενη αγωνιστική στα Τρίκαλα με τους Ίκαρους.

Χαμηλό βαρομετρικό καλύπτει και το γυναικείο ποδόσφαιρο καθώς η Σειρήνα γνώρισε νέα ήττα στην έδρα της από τις Βασίλισσες Ξάνθης. Τα κορίτσια του Θύμιου Ασλανίδη έχουν διάθεση, προσπαθούν αλλά τους λείπει ένα καλό αποτέλεσμα που θα αλλάξει την ψυχολογία.







Διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-0 ήταν ο Βρέσκας της Πιερίας με έναν εκ των βοηθών το Δημήτρη Νατσιόπουλο που έκανε μια πολύ καλή διαιτησία για μια ακόμη φορά. Παρατηρητής στον αγώνα Ατρόμητος – Λεβαδειακός ήταν ο Κώστας Βλάχος.

Κώστας Μάρκου στο e-grevena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου