ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Δύο Γρεβενιώτες και παλιοί παίκτες του Πυρσού, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του Κώστα Φορτούνη



Ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτή την εποχή ίσως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο
πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Με τη δική του σφραγίδα στα γήπεδα βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό. Η καριέρα του λίγο πολύ είναι γνωστή σε όλους τους φιλάθλους. Ξεκίνησε από τα Μετέωρα Καλαμπάκας, στη συνέχεια πήγε στον Α. Ο. Τρίκαλα, στον Αστέρα Τρίπολης, στη Γερμανία και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Όμως η ανέλιξη ενός ποδοσφαιριστή από τα ερασιτεχνικά γήπεδα μέχρι τα μεγάλη σαλόνια και την Εθνική ομάδα, δεν είναι απλή και εύκολη υπόθεση. Υπήρξαν και στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη άνθρωποι «κλειδιά» που τον βοήθησαν να κάνει τα μεγάλα βήματα, να πάρει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει το μεγάλο ταλέντο του. Το λέμε αυτό, γιατί πολλές είναι οι περιπτώσεις, όπου χάθηκαν στην πορεία σπουδαία ταλέντα, γιατί δεν πήραν ευκαιρίες και δεν είχαν κάποιον άνθρωπο να τους δείξει τον σωστό δρόμο.
Δύο Γρεβενιώτες και παλιοί παίκτες του Πυρσού, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του Κώστα Φορτούνη.
Πρώτος είναι ο Γιώργος Βαζάκας, που ως προπονητής του Α. Ο. Τρίκαλα, τον πήρε αμούστακο παιδί από την Καλαμπάκα και τον καθιέρωσε στην ομάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Και δεύτερος ο Χρήστος Τσιρίκας, που ως σκάουτερ του Αστέρα Τρίπολης, πρότεινε στην ομάδα της Αρκαδίας να αποκτήσει τον Φορτούνη όπως και έγινε. Έτσι ο Κώστας μπήκε στα σαλόνια της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παραθέτουμε στη συνέχεια τη συνέντευξη που έδωσε στο «ΦΩΣ» ο Γρεβενιώτης προπονητής Γιώργος Βαζάκας για την περίπτωση Φορτούνη, όπως αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας fosonline.gr, που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς δείχνει τα μονοπάτια που οδήγησαν έναν επαρχιώτη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, από τα αλώνια των ερασιτεχνικών αγώνων της ΕΠΣ Τρικάλων, στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ευρώπης. Η συνέντευξη Βαζάκα δόθηκε στον δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου.


Διαβάστε την συνέντευξη στο:  fosonline.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου