ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό είναι το κρυφό Instagram του Τσιτσιπά -Δείχνει έναν... άλλο Στέφανο [εικόνες]



Μπορεί μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, πολλοί να μπήκαν στον
προσωπικό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram, ωστόσο ο Ελληνας τενίστας έχει ακόμη έναν «κρυφό» λογαριασμό που λίγοι γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του, όπου ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του, ωστόσο έχει ακόμη έναν λογαριασμό με... ψευδώνυμο
Εχοντας το όνομά  Stevethehawk, δηλαδή «Στέφανος το γεράκι», ο 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα ταξίδια του. 
Η αδελφή του
Ποστάροντας συχνά τοπία από κάθε ταξίδι που πάει λόγω τένις, ο Ελληνας Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει ακόμη ένα ταλέντο πέρα από το τενις και αυτό είναι η φωτογραφία. 
Μάλιστα από το «κρυφό» λογαριασμό του στο Instagram δεν λείπουν φωτογραφίες με την οικογένειά του, καθώς σε πολλές ποζάρει ο αδελφός του, η αδελφή του που είναι και η μασκότ της οικογένειας, αλλά και ο πατέρας του. 
Ο αδελφός του
Σε μερικές από τις φώτο ποζάρει και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά σε πιο χαλαρές στιγμές του και όχι μέσα στα γήπεδα τένις. 
Άλλοτε κάνοντας βόλτες σε πόλεις ανά τον κόσμο, και άλλοτε εξερευνώντας νέους προορισμούς, είναι προφανές πως ο Ελληνας τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καθαρά προσωπικό προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Βέβαια «ο Στέφανος το γεράκι» έχει και αυτό αρκετούς followers, περίπου 7.000, το οποίο φυσικά δεν συγκρίνεται με το προφίλ του Τσιτσιπά που γνωρίζουμε όλοι και το οποίο έχει 444.000 ακόλουθους. 
Ο πατέρας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου