ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Kεραυνός …… κοριτσιών - Γράφει ο Τάσος Σεβαστιάδης




Το Γραφείο Τύπου του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών έδωσε στοιχεία για την πορεία των ομάδων
κορασίδων και νεανίδων. Η ομάδα κορασίδων είναι ισόβαθμη με την Πτολεμαΐδα και η συμμετοχή στο Final Four Βορείου Ελλάδας θα κριθεί στους μεταξύ τους αγώνες. Η ομάδα των νεανίδων ήδη είναι πρωταθλήτρια Δυτικής Μακεδονίας και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παίξει με τις αντίστοιχες ομάδες των περιοχών: Δυτικής Ελλάδας – Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας - Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Αυτά όλα και λεπτομερώς έχουν ήδη γίνει γνωστά από διάφορες ανακοινώσεις του γραφείου τύπου και δεν θέλουμε να πολυγράφουμε στα ΜΜΕ για να μην νομισθεί ότι έχουμε καμία έπαρση. Θέλω όμως να αναφερθώ σε ορισμένα θέματα που δεν είναι στην αρμοδιότητα του γραφείου τύπου να τα απαντήσει.
Αλλά είναι απαραίτητο να αναφερθούν και να αναδειχτούν κάποιοι που βάζουν «πλάτη» για την καλή πορεία, αλλά και το καλό κλίμα στην ομάδα. Έτσι λοιπόν στην Κοπή Βασιλόπιτας και ταυτόχρονα βράβευση των αθλητριών από την ΕΚΑΣΔΥΜ. Νομίζω ότι πρέπει και από θέση ευθύνης να αναφέρω κάποια πράγματα. Σαν επικεφαλής του γυναικείου τμήματος του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, θέλω να αναφερθώ στην πολύτιμη παρουσία της προπονήτριας Δήμητρας Βακουφτσή, καθώς και στον βοηθό της Αντώνη Καραγιάννη.
Στους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο Χρήστο Τσιαρσιώτη που στέκεται πολύπλευρα αρωγός στην ομάδα. Στην έφορο των κοριτσιών - γυναικών Μαρία Καλάκου που προσφέρει αφειδώς την βοήθειά της στην ομάδα.
Στον Θεοδώρου Θόδωρο υπεύθυνο της ταβέρνας «Πέρδικα» το Σπήλαιο που είναι πατέρας της Χριστίνας Θεοδώρου αθλήτριας του Κεραυνού που έκανε το τραπέζι στην αποστολή του Κεραυνού και στους καλεσμένους μας κ. Λάζαρο Σαββίδη πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ και Δρόσο Γεώργιο από το γραφείο ορισμού πρωταθλήματος και της συζύγου του Στέλλας Δρόσου.
Στο Θύμιο Παππά και τη γυναίκα του Ρούλα Παππά, γονείς της Ερμιόνης και της Αθανασίας Παππά, παίκτριες του Κεραυνού, για την αγορά μπλούζας δώρο σε όλες τις αθλήτριες.
Στον Νίκου Χάρη πατέρα της αθλήτριας Ηλιάνας Νίκου για τη χορηγία του στον Κεραυνό.
Στις αθλήτριες Μαλέκα Νικολέτα και Παπαϊωάννου Ειρήνη και τον σύζυγό της Λευτέρη Ζιούτη για την ζωντανή παρουσία τους στην Κοπή Βασιλόπιτας του Κεραυνού.
Στην παρουσία των γονιών των αθλητριών που από απλή παρουσία μετατράπηκε σε μία ζεστή οικογενειακή εκδήλωση που δείχνει πράγματι την παραπέρα παρουσία του Κεραυνού στα δρώμενα της πόλης μας.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γονείς Ασλανίδη Τάκη και τη σύζυγό του Μυρτώ Κούσκουρα, το ζεύγους Παπαδημητρίου Νίκου, το Γιώργο και Μαίρη Φάρου, τον Κώστα και τη Νανά Λιακόπουλου, το Γιώργο Τζημορώτα και τη σύζυγό του Βάσω Παπανίκου, την Ντόνα - Λιάμπα Σούλα, την Ιωάννα Ζυγούρα, το Γιάννη Δαδαλή και τη σύζυγό του Αναστασία Καραγιάννη, τη Μίνα Βασιλειάδου, τη Λένα Παπαλάμπρου σύζυγό του Χρήστου Τσιαρσιώτη που είναι από μόνη της μισή κερκίδα στους αγώνες του Κεραυνού. Την πρώην παίκτρια και παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις Στεργιούλα Κωνσταντίνα.
Τελειώνοντας δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τη Θεοδώρου Βάσω που με την κούρασή της, αλλά και με το τεράστιο και υπέροχο χαμόγελο της, δεν άφηνε λεπτό που να μην αποδεικνύει την έμπρακτη φιλοξενία της στην όμορφη ταβέρνα «Πέρδικα» του Σπηλαίου. Η βασιλόπιτα, ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα, ήταν της κυρίας Μαρίας Καλάκου.

1 σχόλιο: