ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Μας κόβουν και τη Nutella: Τέλος στην παραγωγή βάζει ο όμιλος Ferrero

Η εταιρεία κάνει λόγο για «ελάττωμα στην ποιότητα»



Ο όμιλος Ferrero αποφάσισε να «αναστείλει προσωρινά για
προληπτικούς λόγους», την παραγωγή του πρώτου εργοστασίου του παγκοσμίως της Nutella, στη Νορμανδία, μετά τον εντοπισμό ενός «ελαττώματος στην ποιότητα», ανακοίνωσε η εταιρία.

«Επί του παρόντος, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το θέμα αυτό δεν αφορά κανένα προϊόν μας που διατίθεται σήμερα στην αγορά και ότι η προμήθεια των πελατών μας συνεχίζεται αδιαλείπτως», πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου της Ferrero France.





Η διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βιλέρ-Εκάλ (περιοχή Σεν-Μαριτίμ) «θα επιτρέψει τη διεξαγωγή ερευνών, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά έως το τέλος της εβδομάδας και θα μας επιτρέψει να λάβουμε τα διορθωτικά μέτρα», διευκρίνισε η γαλλική θυγατρική του ιταλικού οικογενειακού ομίλου.

«Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 κατά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων ενός εκ των ποιοτικών ελέγχων στο εργοστάσιό μας του Βιλέρ-Εκάλ εντοπίσαμε ένα ελάττωμα στην ποιότητα ενός εκ των ημικατεργασμένων προϊόντων που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων μας Nutella και Kinder Bueno», εξηγεί η Ferrero. «Το ελάττωμα αυτό δεν ανταποκρίνεται στις ποιοτικές μας προδιαγραφές, συνεπώς αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή της δραστηριότητας του εργοστασίου», συμπλήρωσε η εταιρεία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εργοστάσιο στο Βιλέρ-Εκάλ είναι η πρώτη μονάδα παραγωγής παγκοσμίως της Nutella, που είναι άλειμμα πραλίνας φουντουκιού που περιέχει ζάχαρη κατά 56,3% και λιπαρά κατά 30,9%. Παράγει 600.000 βαζάκια ημερησίως, δηλαδή το ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής.

Ο όμιλος Ferrero διπλασίασε τον κύκλο εργασιών του μέσα σε δέκα χρόνια για να ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει 22 θέσεις παραγωγής και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου