Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Κοίτα τι έχασες: Από μάνα της διπλανής πόρτας, σταρ στο ίντερνετ για να τον εκδικηθεί (PCs & VIDEO)Ο άντρας της την άφησε κι εκείνη αποφάσισε να τον εκδικηθεί.
Το σενάριο γνωστό, η ιστορία αγαπημένη και κεντρικό θέμα κινηματογραφικών και θεατρικών μεταφορών.
Εν προκειμένω όμως, ο τρόπος εκδίκησης διαφέρει και φέρει πολλές δόσεις υπερβολής.Το όνομα αυτής, Tracy Kiss. Καταγωγή, Wendover, Ηνωμένο Βασίλειο. Παρότι Αγγλίδα, η μητέρα δύο παιδιών και πρωταγωνίστρια της ιστορίας, δεν διακατέχεται καθόλου από κρύο Βρετανικό ύφος.

Το 2013 αποφάσισε να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων για να "φτιάξει" το στήθος της. Παράλληλα, το έριξε στην εντατική γυμναστική.

Λίγο μετά τις πρώτες επεμβάσεις, ο επί πέντε έτη σύντροφος της την χώρισε και την άφησε να μεγαλώσει μόνη τα δύο παιδιά της, ένα εκ των οποίων είχε αποκτήσει με άλλο άντρα πριν από επτά χρόνια.

Παρόλα αυτά, εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Στόχος ζωής της ήταν να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της και να γίνει διάσημη στο διαδίκτυο μέσω social media. Και τα κατάφερε.

Γυμνάστηκε, βελτίωσε την εξωτερική της εμφάνιση και άρχισε να ανεβάζει selfies στο ίντερνετ. Οι θαυμαστές της πολλαπλασιάστηκαν εν ριπή οφθαλμού και εκείνη έγινε "αστέρι".

50,000 followers στο Instagram και πάνω από 300,000 views στην προσωπική της YouTube page, μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

Για την ιστορία, η ίδια δηλώνει 27 ετών (Οκτώβρης του 1987).

Στόχος επετεύχθη. Ο πρώην πήρε το μήνυμα.

Ιδού το μήνυμα:
"Το να έχεις δύο παιδιά από μικρή ηλικία, δεν σημαίνει πως τελειώνει και η ζωή σου", λέει η ίδια στη Mirror.

"Στο σχολείο που πάω την κόρη μου οι άλλες μητέρες θέλουν να μάθουν πώς κατάφερα και απέκτησα τέτοιο σώμα. Μου λένε πως οι σύζυγοι τους με κάνουν add στο Facebook και πως κατεβάζουν τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή τους", προσθέτει με υπερηφάνεια.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Twitter:

Στο παρακάτω βίντεο δίνει συμβουλές ομορφιάς με χρήση φυσικού σπέρματος. Ναι, καλά διαβάσατε:
Εδώ υπερασπίζεται το δικαίωμα να φοράς μπικίνι. Μάχιμη γυναίκα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου