Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Απόψε η πρεμιέρα! Τι θα δούμε;

Από Σάββατο έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΙ Η μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και
ανατροπές σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα.

Οι 24 παίκτες προσγειώθηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη. Όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τις αναμετρήσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί. Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά το Σάββατο στις 9 το βράδυ. Ο παρουσιαστής του «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του.

Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και οι αναμετρήσεις ξεκινούν:

Οι 12 Έλληνες παίκτες: Δήμητρα Βαμβακούση, Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, Ιουλιέτα Κίτρινου, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νάντια Μαυρουδέα, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Αφροδίτη Σκαφίδα , Τόνι Σταυράτης , Ντέμη Τσαγανού έχουν να αντιμετωπίσουν 12 Τούρκους παίκτες : Σεντά Οτζάκ, Μπουσρά Γιαλτσίν, Σουντέ Μπουρτζού, Καντέρ Καράκαγια, Ετζέμ Οναράν, Μελίσα Εμίρμπαγιερ, Ατακάν Ισίκτουταν, Γιουσούφ Καράκαγια, Οκάν Κιοκσάλ, Μπορά Εντίν, Χακάν Κανίκ, Χικμέτ Τουγσούζ.

Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής. Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία» δίνει ραντεβού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από Σάββατο έως και Τετάρτη στις 21.00.
Τι αλλάζει;
Φέτος, το Survivor θα παίζει Σάββατο με Τετάρτη. Όπως γράφει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό Τηλέραμα, σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ατομικά αγωνίσματα, που θα είναι καθημερινά. Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες. Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι δύο ομάδες. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα». Εκείνο που τρομάζει λίγο την παραγωγή είναι το θέμα της συνεννόησης των παικτών, αλλά και των δύο παρουσιαστών, του Σάκη Τανιμανίδη και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Καθώς εκτός από ελληνικά και τουρκικά θα ακούγονται και αγγλικά.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου