ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης - Το «who is whο» των νέων στελεχών της Κυβέρνησης




Ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το νέο,

ανανεωμένο σχήμα της Κυβέρνησης, μέσα στο οποίο βρίσκονται και οι Ελευθερία Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Θάνος Μωραϊτης, Άγγελος Τόλκας.

Ποια είναι τα νέα στελέχη της Κυβέρνησης;

Ελευθερία Χατζηγεωργίου
Γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.

Η κ. Χατζηγεωργίου ήταν έως και σήμερα διευθύντρια που πολιτικού γραφείου του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία.

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης.





Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Eργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κωνσταντίνος Μπάρκας
Εξελέγη βουλευτής Πρέβεζας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Διετέλεσε Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Σωφρονιστικού Συστήματος.

Στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τους αγώνες των ανέργων και των εργαζομένων για πλήρη, σταθερή και ασφαλή εργασία. Υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων και τις αντίστοιχες προγραμματικές επεξεργασίες. Στις πρόσφατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκε ξανά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας.

Θάνος Μωραϊτης
Γεννήθηκε το 1970 στο Αγρίνιο. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση αλλά ασχολήθηκε με τη διαφήμιση ως στέλεχος μεγάλων εταιρειών του χώρου, ενώ διατηρούσε και δική του διαφημιστική επιχείρηση.

Το 1994 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ. Το 1999 ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Το 2000 εξελέγη Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Το 2002 ορίστηκε αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΑ. Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ επανεξελέγη το 2007 (1ος σε σταυρούς) και 2009.

Από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Ιούνιο του 2011 διετέλεσε Υφυπουργός Περιβάλλοντος υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος και δασών στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Τον Ιούνιο του 2011 ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Είναι παντρεμένος με τη Μίνα Γρανιτσιώτη, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά.

Άγγελος Τόλκας
Ο Άγγελος Τόλκας γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1978 στην Νάουσα, γιος του Χαραλάμπους και της Ευγενίας, το γένος Τσιάκαλου. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων και το Εργασιακό Δίκαιο στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή. Ανέπτυξε έντονη συνδιακλιστική δράση ως φοιτητής.





Διετέλεσε για 3 χρόνια πρόεδρος της Κίνησης Νέων για την Ευρώπη (AEGEE). Το 2004 εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και μέχρι το 2007 συμμετείχε στην Εθνική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για τη Νέα Γενιά. Ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Ημαθίας ανέπτυξε δράσεις και προτάσεις τόσο στο Νομαρχιακό Συμβούλιο όσο και σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Εξελέγη Βουλευτής Ημαθίας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Στις 3 Αυγούστου 2011 ορκίστηκε Υφυπουργός Επικρατείας. Τον Οκτώβριο του 2018 ο Αγγ. Τόλκας ήρθε σε σύγκρουση με την Φώφη Γεννηματά και παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής και την επιτροπή ψηφοδελτίων.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου