Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Τρομακτικό: 15χρονη πήγε να βγάλει selfie την ώρα που περνούσε τρένο -Βρήκε τραγικό θάνατοΜια 15χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν προσπάθησε να βγάλει selfie
την ώρα που ερχόταν προς τα πάνω της ένα φορτηγό τρένο.

Η 15χρονη Καρίνα Μπαϊμουκαμπέτοβα, διαμελίστηκε όταν η μηχανή του τρένου την χτύπησε στην πόλη Ορκσ της Ρωσίας.


Η 15χρονη αψήφησε το τρένο που ερχόταν και θέλησε να βγάλει μια selfie με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο

Ένα ανώνυμο αγόρι που ήταν μαζί της και πιστεύεται πως ήταν συγγενής της, κατάφερε να πηδήξει τελευταία στιγμή και να σωθεί.

Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα, το αγόρι είχε προειδοποιήσει την Καρίνα για τον κίνδυνο, αλλά εκείνη του είχε απαντήσει: «Να μην φοβάσαι τίποτα στη ζωή».

«Ο οδηγός του τρένου είδε ανθρώπους επάνω στη σιδηροδρομική γραμμή και πάτησες την κόρνα του» αναφέρει ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης. «Χρησιμοποίησε τα φρένα έκτακτης ανάγκης της αμαξοστοιχίας αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως το τρένο για να αποφύγει την τραγωδία. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει. Αλλά η κοπέλα δεν ήταν τόσο τυχερή και χτυπήθηκε από το τρένο που έκοψε το σώμα της σε κομμάτια».


Το τρομακτικό δυστύχημα οδήγησε σε μια προειδοποίηση προς τους νέους στη Ρωσία. Ο ανώτερος επιθεωρητής μεταφορών Ντένις Κνίκιν, είπε στους γονείς: «Σας ζητώ να επιστήσετε την προσοχή σας για μια ακόμη φορά και να προειδοποιήσετε τους συγγενείς σας. Σας παρακαλώ να τους θυμίσετε πως οι σιδηρόδρομοι είναι επικίνδυνοι τόσο για την υγεία σας όσο και για τη ζωή σας».
Η 15χρονη με την μητέρα της

Τα παιδιά και οι έφηβοι, είπε, αγνοούν τα προειδοποιητικά σήματα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Η Έλενα Ζαπορόφσκαγια, επικεφαλής της κοινωνικής πολιτικής του Όρσκ, δήλωσε: «Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να πουν ‘όχι’ όταν κάτι είναι επικίνδυνο για την ζωή και την υγεία τους. Είναι δύσκολο να το μάθουν, αλλά απαραίτητο. Δεύτερον, θέλω οι γονείς να ξέρουν πού είναι τα παιδιά τους και με ποιους περνούν το χρόνο τους. Πρέπει να προστατεύσετε τις ζωές και την υγεία των παιδιών σας».

Φωτογραφίες: Facebook
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου