ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης: "ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ"

ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΗΚΕ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 64ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ


Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε στις Αρχές η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου
άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις 21 Φεβρουαρίου σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.


Όπως γνωστοποίησε η γυναίκα, έμεινε στο σπίτι επί 15 μέρες μετά τη δολοφονία, αποφάσισε, όμως, να πάρει τα πράγματά της και να φύγει όταν η μυρωδιά της σορού είχε αρχίσει να γίνεται αποπληκτική. Στη συνέχεια άρχισε να μένει σε ξενοδοχεία.

Η Γερμανίδα, παραδέχθηκε πως είχε δώσει ηρεμιστικά στο θύμα, δεν θέλησε, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που να αποκαλύπτουν το πώς σκότωσε τον σύντροφό της.





Ωστόσο, υπάρχει ένα ιατροδικαστικό εύρημα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του 64χρονου να ήταν ασφυκτικός.

Η συλληφθείσα, υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ότι η αιτία του καυγά τους ήταν η υποψία της ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.
Τέλος, όπως είπε, έδεσε το πτώμα με σεντόνια γιατί είχε σκοπό να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το εξαφανίσει. Είδε, όμως, ότι δεν μπορούσε να το κάνει μόνη της και δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Μετά από 16 ημέρες εντατικών ερευνών οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν και εντόπισαν την δράστιδα της δολοφονίας στο κέντρο της Αθήνας και της πέρασαν χειροπέδες
Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 21-2-2019, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα (9-3-2019) το πρωί συνελήφθη. Η 56χρονη οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αττικής και αφού σχηματίστηκε δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου