ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ στα Γρεβενά

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΥ



Πολύ σημαντική εβδομάδα αυτή που άρχισε για την ΕΠΣ Γρεβενών, καθώς την
Τετάρτη διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί κυπέλλου. Πρόκειται για ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αρχικά το Γρεβενιώτικο ντέρμπι Πυρσού-Γρεβενά Αεράτα και Σειρήνα-Δεσκάτη. Όλες οι ομάδες έχουν σαν στόχο την πρόκριση τους στον τελικό και οι φίλαθλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παιχνίδια.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες δεδομένου ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχουν καταφέρει να βρουν σταθερό αγωνιστικό ρυθμό λόγω της συχνής αναβολής ή διακοπής.





Μετά από αισθητή απουσία αρκετών ετών μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι η επαναδραστηριοποίησης των Παλαίμαχων του Πυρσού. Το ραντεβού έχει κανονιστεί για την Τετάρτη 13 του μήνα το απόγευμα στο καφέ «Πυρσός». Ελπίζεται ότι θα υπάρξει μαζική ανταπόκριση σε μία περίοδο που ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε αγωνιστική απαξίωση βυθισμένος στο τέλμα του τοπικού πρωταθλήματος.

Εδώ και χρόνια είναι άκρως σημαντική η παρουσία ενός δραστήριου συλλόγου παλαίμαχων, η προσφορά του οποίου μπορεί να επιφέρει σε πολλά επίπεδα. Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν λύσεις διασφαλίζοντας την πορεία της ομάδας και ακόμη έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα διοργανώνοντας εκδηλώσεις ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να μην ξεχνούν οι παλαιοί.

Ο Γιώργος Δασταμάνης κέρδισε το μεγάλο προσωπικό του στοίχημα όταν ανέλαβε δήμαρχος όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Αδιάψευστος μάρτυρας τα έργα που έχει να παρουσιάσει στην θητεία του: Αρχικά, η τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, αλλαγή πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο τένις, ενώ παράλληλα επίσπευσε τις διαδικασίες για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στο κολυμβητήριο και το γυμναστήριο μέσω ΕΣΠΑ. Όλες αυτές οι δράσεις έχουν ως όφελος να προσφέρουν στην νεολαία και είναι χαρακτηριστικό ότι ο δήμαρχος έδωσε βαρύτητα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα εξασφαλίζοντας έτσι διεξόδους και εναλλακτικές λύσεις άθλησης για όλη την κοινωνία.

Για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου εκμεταλλευόμενος το ρεπό των ημερών επισκέφτηκε την γενέτειρα του τα Γρεβενά, όπου συνάντησε πολλούς φίλους του και ενδιαφέρθηκε για την ομάδα του Πυρσού καθώς δεν έκρυψε την στεναχώρια του που ακόμη δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της.





Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την γυναικεία ομάδα της Σειρήνας, καθώς προχθές στο γήπεδο της ΕΠΣ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και να βρίσκεται στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι στην Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες του Πρωτέα εν όψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου