ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Λευκότερα δόντια σ’ένα λεπτό




Η μέρα του ραντεβού έφτασε και θέλεις να αποκτήσεις γρήγορα ένα ακαταμάχητο χαμόγελο! Αντί να σκάσεις του κόσμου τα λεφτά σε προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας
και χωρίς να ξέρεις αν θα πετύχεις τα επιθυμητά αποτέλεσμα, σου έχουμε τη λύση. 

Υπάρχουν απλοί και φυσικοί τρόποι για λευκότερα δόντια σ” ένα λεπτό! Σου έχουμε πει έναν στο παρελθόν, αλλά εδώ σου έχουμε περισσότερους!
Μαγειρική σόδα: Παίρνεις ένα ποτήρι , το γεμίζεις με νερό μέχρι τη μέση και προσθέτεις μια κουταλιά της σούπας σόδα. Δεν το πίνεις βέβαια απλά κάνεις γαργάρες μέχρι να αδειάσει το μίγμα. Τα αποτελέσματα θα έιναι αισθητά! Ακόμα και οι οδοντόκρεμες περιέχουν σόδα!
Λεμόνι: Η αλήθεια είναι ότι θα είναι λίγο «ξινή» η διαδικασία αλλά πίστεψέ μας μόλις δεις το αποτέλεσμα θα πεις χαλάλι. Κόβεις ένα λεμόνι στη μέση και με το ένα κομμάτι , τρίβεις τα δόντια σου περίπου για 30 δευτερόλεπτα. Μετα κοιτάζεσαι στο καθρέφτη , χαμογελάς και λες «Χαλάλι».
Αλάτι: Λοιπόν παίρνεις ένα ποτήρι , το γεμίζεις μέχρι τη μέση νερό , βάζεις μια κουταλιά της σούπας αλάτι και κάνεις γαργάρες μέχρι να αδειάσει το ποτήρι. Θα σου αφήσει μια αλμύρα αλλά θα έχεις λευκότερα και καθαρά δόντια στο λεπτό. Μπορείς να συνδυάσεις το λεμόνι με το αλάτι. Δηλαδή σε χυμό λεμονιού να ρίξεις μια κουταλιά του γλυκού αλάτι και να κάνεις γαργάρες με το μείγμα.




Μηλόξιδο: Παίρνεις την οδοντόβουρτσα και αφού έχεις πλύνει τα δόντια σου , την βουτάς σ’ένα ποτήρι με ξίδι και αμέσως θα δεις την διαφορά!
Φράουλες: Και όμως οι φράουλες έχουν λευκαντικές ιδιότητες. Πάρε μια φραόυλα (μπορεί να σου χρειαστούν δύο τρεις) και τρίψε με αυτή τα δόντια σου. Θα έχεις λευκότερα δόντια με γεύση φράουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου