ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Μπόλη με τον συνδυασμό "Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας" του Κώστα Παλάσκα

Η αγάπη για τον τόπο μου, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και η αγωνία για την
ανάπτυξη της περιοχής ήταν τα στοιχεία εκείνα που με ώθησαν και με "παρέσυραν" να αποδεχτώ την πρόταση ώστε να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό "ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Για τα Γρεβενά μας" του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα-Ενός έντιμου ειλικρινή και ικανού ανθρώπου που είναι έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και τις ικανότητες του για το καλό του τόπου.

Στην απόφασή μου αυτή κατέληξα μετά από πολύ σοβαρή και ώριμη σκέψη.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος μου είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου .





Θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, την καθημερινότητα του πολίτη, με το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ανάδειξη του τόπου είναι θέματα που με αγγίζουν ιδιαίτερα.

Η ενασχόληση με τα πολιτιστικά και συνδικαλιστικά δρώμενα και οι εμπειρίες μου μέσα από την πολυετή παρουσία σε αυτά μου δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο για να οραματιστώ αλλά και να υλοποιήσω για το καλό του Δήμου μας.

Έχω την δύναμη και την θέληση εάν μου δώσετε την ευκαιρία και με τιμήσετε με την ψήφο σας να υπηρετήσω όλα αυτά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας ζητώ λοιπόν με την δική σας στήριξη και την εμπιστοσύνη σας να μου δώσετε την δυνατότητα να παλέψω στην αυτοδιοίκηση, έχοντας ως όραμα την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με στόχο την ανάπτυξη, καταθέτοντας εργατικότητα, νέες ιδέες και θετική ενέργεια .

Δημήτρης Μπόλης
Εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου