Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω, πώς θα χωρίσεις…

ΖΩΔΙΑ- ΣΧΕΣΕΙΣ


Όλοι χωρίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους-αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι πώς ο καθένας μας αντιμετωπίζει τον χωρισμό. Λέτε να έχει να κάνει με το ζώδιό του τελικά;..

Σχέσεις δημιουργούνται και σχέσεις διαλύονται καθημερινά. Το ζήτημα είναι πως αντιμετωπίζουμε ένα χωρισμό και αν επιλέγουμε να το ξεπεράσουμε με μια νύχτα στα μπουζούκια χορεύοντας ή μια βδομάδα κλεισμένοι στο σπίτι κλαίγοντας.
Αν είστε Δίδυμος θα κάνετε μάλλον το πρώτο και αν είστε Υδροχόος μάλλον το δεύτερο. Αν δε ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσετε την εβδομάδα καταστρώνοντας σατανικό σχέδιο εκδίκησης και ολικής καταστροφής του πρώην. Σε κάθε περίπτωση, μάθετε παρακάτω πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο το χωρισμό και λάβετε κάθε φορά τα κατάλληλα μέτρα.
Κριός
Για το ζώδιο του Κριού, αυτό που σκοτώνει τη σχέση είναι η βαρεμάρα και μόλις αντιληφθούν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους στη σχέση και το σύντροφό τους, σύντομα θα δώσουν τέλος. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο σε τέτοιες καταστάσεις και ακόμα και αν δεν είναι εκείνοι που αποφάσισαν το χωρισμό, θα το κάνουν να μοιάζει σα να είναι δική τους η απόφαση. Αν δεν το χειριστείτε καλά και τους πληγώσετε, τότε ο πρώην αγαπημένος σας θα γίνει ένας ξένος…
Ταύρος
Οι Ταύροι, πληγώνονται πολύ γι’ αυτό και έχουν την τάση να απομονώνονται όταν βιώνουν έναν χωρισμό, για όσο καιρό τους χρειαστεί για να το ξεπεράσουν και να καταφέρουν να επιστρέψουν στα εγκόσμια. Δύσκολα αναγνωρίζουν τα λάθη τους στην κρίση των χαρακτήρων και ακόμα και όταν είναι υπερβολική η αδικία που έχουν υποστεί, θα επιμείνουν στο να ελπίζουν στο άλλο άτομο και τη σχέση τους.
Δίδυμοι
Στους Δίδυμους αρέσουν οι αλλαγές γι’ αυτό ο συνηθέστερος λόγος χωρισμού είναι η ανία στη σχέση. Ο χωρισμός τους γλιτώνει από το τέλμα της βαρεμάρας και όταν το αποφασίσουν, είναι αμετακίνητοι στην απόφασή τους. Ωστόσο, με ένα μαγικό τρόπο, φροντίζουν να διατηρούν πάντα καλές σχέσεις με τους πρώην τους.
Καρκίνος....και όλα τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου