Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Ακατάλληλο: Μια μέρα μαζί με τον Σειρηνάκη σε γυρίσματα ταινίας τουΠολλοί είναι εκείνοι που κατα καιρούς με κράζουν για την επιλογή μου να ασχολούμαι με τον Δημήτρη Σειρηνάκη.
«Τι θές και ασχολείσαι με τις τσόvτες» μου λένε «ρίχνεις το επίπεδο» και ένα κάρο βλακείες...


Έχω γράψει καιρό τώρα πως το φαινόμενο Σειρηνάκη είναι ένα οικονομικό μοντέλο άκρως πετυχημένο στην Ελλάδα που «ζεί» κάτω απο περιβάλλον κρίσης.

Δυστυχώς και για μια ακόμη φορά, αυτό το μοντέλο, αυτή την αγορά που πέρα απο τις πορνοστάρς και την βιτρίνα προσφέρει δουλειά σε εκατοντάδες άνεργους σκηνοθέτες κάμεραμεν φωτιστές διευθυντές φωτογραφίας, κάποιοι θέλουν να την αφανίσουν.

Και το κάνουν εγωϊστικά και μαλακισμένα. Έλα όμως που ο ίδιος ο πορνοπαραγωγός δε μασάει. Και συνεχίζει να επενδύει στην αγορά όπου και είναι leader; Έλα που σχεδόν κάθε μήνα παράγει και μια ταινία την οποία και εξάγει στο εξωτερικό;

Σε μια απο αυτές τις ταινίες έτυχε να βρεθούμε κι εμείς και πιστέψτε με. Αλλάξαμε πρόσωπο απο τα γέλια. Ο τύπος είναι απίστευτος. Large με τους συνεργάτες του, απλός και μάγκας με τους ηθοποιούς και πάνω απ΄όλα σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις του.
Η ταινία γυρίστηκε σε νησί του Αιγαίου και τον προκαλώ… μαζί με την παραγωγή να βγάλει και όσα έγιναν πίσω απο τις κάμερες…
Θα κλάψετε απο τα γέλια!kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου