ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ένταξη έργου της ΔΕΥΑ Γρεβενών για το Κηπουρειό και τα Πριόνια στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»




Η ένταξη ενός ακόμη έργου ύδρευσης της ΔΕΥΑΓ στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I γνωστοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Δήμο Γρεβενών.


Το έργο αφορά στην ύδρευση των οικισμών Κηπουρειού και Πριονίων της Δ.Ε. Γόργιανης και στην κάλυψη αρχαιολογικών εργασιών με αυτεπιστασία, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€.

Η Αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Φωτεινή Τζουβάρα ενημέρωσε σχετικώς τον Δήμαρχο, κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τόνισε τη συμβολή του έργου στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ύδρευσης των περιοχών ενδιαφέροντος, στη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών αλλά κυρίως στη μελλοντική διεύρυνση του δικτύου υδροδότησης και σε τοπικές κοινότητες ακόμη και εκτός της Δ.Ε. Γόργιανης.





Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την νέα εποχή που ήδη αρχίζει για την ΔΕΥΑΓ και για τους κόπους που τώρα ανταμείβονται. Επίσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην ένταξη του έργου, ιδιαιτέρως δε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση και στον κ. Μαρίνο Ρουσιά, σύμβουλο του Υπουργού Εσωτερικών για το προσωπικό του ενδιαφέρον.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου