ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Η αλυσίδα που σώθηκε από το ναυάγιο Μαρινόπουλου



Ήταν η μόνη από τις εταιρείες του Ομίλου Μαρινόπουλου που κατάφερε να
εξαιρεθεί από το σχέδιο διάσωσης, που κατέθεσε η Σκλαβενίτης στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με το 51% να έχει ενεχυριαστεί στην Αlpha Bank.

O λόγος για την αλυσίδα σουπερμάρκετ ΟΚ Αnytime Markets, η οποία συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της και αριθμεί πλέον 104 καταστήματα και 2 Grocery stores.

Προ ημερών τα ΟΚ Anytime Markets, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου τους, εγκαινίασαν δύο νέα καταστήματα στην περιοχή του Αμαρουσίου και της Κυψέλης.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, τα OK! Anytime Markets προχώρησαν στην έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος στο Μαρούσι που εδρεύει επί της οδού Μεσογείων 53 και Χλόης.

Επίσης, η εταιρεία προέβη στη μεταφορά του καταστήματος της Κυψέλης, το οποίο πλέον βρίσκεται επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 27 και πρόκειται για τη μεταφορά του αντίστοιχου που στεγαζόταν στην οδό Αγ. Ζώνης 31. Το νέο κατάστημα άρχισε κανονικά τη λειτουργία του το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Τα καταστήματα ΟK Anytime Markets αποτελούν μια μορφή Mini Super Market με εμβαδό 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν απαρτίζει από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές (γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα).

Το 2016 (που είναι και τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία) η ΟΚ Anytime Market σημείωση αύξηση των πωλήσεων κατά 13,5% οι οποίες ανήλθαν σε 49,25 εκατ. ευρώ από 43,4 εκατ. ευρώ το 2015.

Τα αποτελέσματα προ τόκων και φόρων αυξήθηκαν κατά 153,55% και ανήλθαν σε 1,47 εκατ. ευρώ από 586.150 ευρώ το 2015. Σημαντική αύξηση της τάξης του 261% σημείωσαν και τα αποτελέσματα προ φόρων, τα οποία ανήλθαν σε 1,25 εκατ. ευρώ από 345.707 ευρώ το 2015.

Σημειώνεται ότι εκτός από το 51% που έχει ενεχυριαστεί στην Alpha Bank, το υπόλοιπο 49% της ΟΚ Αnytime Markets ανήκει στην οικογένεια Ξυνού.

economistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου