ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

«Ροζ κύκλωμα»: «Θα παίξεις σε βίντεο κλιπ» έταζαν στις μαθήτριες -Ζαλίζει ο τζίρος


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πως ανυποψίαστες φοιτήτριες έπεσαν στα

δίκτυα του ροζ κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε χτες η ΕΛ. ΑΣ.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν στο κύκλωμα μαστροπείας -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες, αλλά και μία ανήλικη μαθήτρια.


Οι γυναίκες, ανάμεσά τους φοιτήτριες, αλλά και μια 17χρονη μαθήτρια, πήγαιναν στα ραντεβού, το κόστος για τα οποία ανερχόταν στα 130 με 140 ευρώ, που μοιράζονταν ως εξής: 50- 60 έπαιρνε ο αρχηγός – ένας 48χρονος φωτογράφος- 60- 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα και ένα εικοσάρικο ο άνθρωπος που είχε μετέφερε τις γυναίκες στα ερωτικά ραντεβού.


Τα μέλη του κυκλώματος των μαστροπών έκλειναν κατά μέσο όρο τριάντα ραντεβού την ημέρα για τις γυναίκες που εκμεταλλευόταν.


Σύμφωνα με τη αστυνομία, πάντως, ο τζίρος του κυκλώματος μέσα σε ένα χρόνο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι «παραγγελίες» των πελατών γινόταν μέσω της ροζ ιστοσελίδας που είχαν στήσει οι εγκέφαλοι του κυκλώματος.


Ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι ένας 45χρονος Έλληνας, φωτογράφος στο επάγγελμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατανομή των ρόλων στους 14 συνεργούς του.


Οσο για τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να δελεάζει όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια, ένα από αυτό ήταν ότι τους έταζαν να τους κάνουν «διάσημες», λέγοντάς τους πως θα συμμετέχουν σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ.


Όπως αποκάλυψε το νεαρό, ανήλικο κορίτσι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, το 2018 ευρισκόμενη σε ένα μπαρ γνώρισε έναν άνδρα φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, ο οποίος και την ενέπλεξε με το κύκλωμα.


«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι.


Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ. Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο Στέφη. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού.


Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα…».



newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου