ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στην σκηνή της Eurovision





Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την εμφάνιση της Τάμτα στο πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις
14 Μάϊου που θα διαγωνισθεί η Κύπρος. Μόλις σήμερα μάθαμε από το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου πως η Τάμτα θα είναι άκρως αισθησιακή σε ένα σκηνικό που θα ξεχωρίσει!

Με σκηνοθέτη και καλλιτεχνική επιμελήτρια την, Sacha Jean Baptiste, η οποία κρύβεται πίσω και από την επιτυχία του περσινού Fuego, βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες και σχεδιάσουν με πυρετώδεις ρυθμούς την εκρηκτική χορογραφία της βραδιάς. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία έχουν ήδη μπει για τα καλά σε ρυθμό…χορευτικό!

Χορογράφος είναι η Αμερικανίδα χορεύτρια/χορογράφος, Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς. Η Jennings είναι εκείνη που έδωσε την περσινή σέξι χορογραφία στην Ελένη Φουρέιρα. Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!
Το σκηνικό προβλέπεται φαντασμαγορικό με πολλές οθόνες και γραφικά να συνοδεύουν την Τάμτα στο τραγούδι. Δίπλα της επίσης θα βρίσκονται και τέσσερα αγόρια χορευτές, με καταγωγή από την Σουηδία, που αναμένονται να ξετρελάνουν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Έτσι λοιπόν ο Lamin, o Kenny, o Nicklas και ο Benjamin ήδη έχουν τελειοποιήσει την χορογραφία τους και μαζί με έναν ακόμα άνδρα στα φωνητικά θα είναι η τελική εξάδα της Κυπριακής συμμετοχής.

Η συνέχεια επί σκηνής!

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου