ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Παρουσιάστρια on air: Μου έχετε σπάσει τα αρχ…. [βίντεο]



Αφού παρουσίασε τις κυριότερες ειδήσεις και κάλεσε τους τηλεθεατές να παραμείνουν στους δέκτες τους, έδωσε πάσα για διαφημίσεις αλλά δεν υπολόγισε σωστά τον χρόνο με αποτέλεσμα να..
αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να ακουστεί η βρισιά.
Η 31χρονη Λάουρα Τανιγκέλι, παρουσιάζει τις ειδήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Rainews24 και αφού είπε όλες της ειδήσεις και τα τεκταινόμενα της γειτονικής χώρας, έδωσε πάσα για διαφημίσεις. Δεν κατάλαβε ότι βρίσκονταν ακόμα στο αέρα και ξεστόμισε την παρακάτω φράση με βαριά προφορά της Ρώμης: «Μείνετε εσείς, γιατί εγώ φεύγω. Μου έχουν σπάσει τα αρχ...».
Φυσικά η τεράστια γκάφα της δεν πέρασε απαρατήρητη και μετά από λίγο ανέβηκε το βίντεο στο διαδίκτυο ενώ η διεύθυνση του καναλιού την απέσυρε από την παρουσίαση του δελτίου.
Η Λάουρα έχει φανατικούς θαυμαστές που αναρτούν μηνύματα συμπαράστασης στην σελίδα της στο Facebook και εκείνη τους ευχαριστεί. «Είσαι όμορφη και συμπαθητική, δεν έκανες καμία γκάφα», «Είμαστε όλοι μαζί σου», «Δε θα ξαναδώ Rainews24», «Αν είχα δικό μου κανάλι θα σε προσλάμβανα» και άλλα παρόμοια γράφουν οι χρήστες στην Λάουρα που πριν από ένα χρόνο είχε αναδειχτεί ως η καλύτερη παρουσιάστρια σε διαγωνισμό που διενεργήθηκε στο διαδίκτυο.

Aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου