ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Πτωχεύει η «αυτοκρατορία» Μοιραράκη - Τι απαντά η ίδια (video)

Την 1η Φεβρουαρίου υπέβαλε αίτημα παύσης πληρωμών



Η πάλαι ποτέ «αυτοκράτειρα» της μπουχάρας φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν
από την εκθρόνισή της, αφού πάει ήδη ένας μήνας που η Δέσποινα Μοιραράκη υπέβαλε δήλωση παύσης πληρωμών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, σηματοδοτώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, την 1η Φεβρουαρίου, ως νόμιμη εκπρόσωπος της ανωνύμου εμπορικής εταιρείας εισαγωγών και εξαγωγών υφασμάτων, ενδυμάτων, επίπλων, έργων τέχνης και ταπήτων με τον διακριτικό τίτλο Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε., η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε το σχετικό δικόγραφο δηλώνοντας πως αδυνατεί να εκπληρώνει κανονικά τις ληξιπρόθεσμες χρηματικές υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές τη.
Ωστόσο, την ημέρα της συζήτησής της στο δικαστήριο η δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα αναβολής προκειμένου να υπάρξει μια συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες, όπως ανέφερε. 
Φαίνεται πως η Δέσποινα Μοιραράκη προσπαθούσε καιρό να σώσει την επιχείρησή της, καθώς σε δηλώσεις της προ μηνών μπροστά στις κάμερες είχε πει χαρακτηριστικά ότι στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης εργάζεται σκληρά για να μην καταρρεύσει ο «πύργος» της.
Δέσποινα Μοιραράκη: Σκυλεύεται ο αγώνας μου




Μετά το παραπάνω δημοσίευμα, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day», διαψεύδοντας οργισμένη την είδηση. 
Χαρακτηριστικά, είπε τα εξής: «Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα». 
Μάλιστα, η επιχειρηματίας συμπλήρωσε πως όλη αυτή η διαδικασία ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθει σε συνεννόηση με την τράπεζα, πράγμα που επετεύχθη. 
Η κ. Μοιραράκη πρόσθεσε πως έχει βγει ήδη η απόφαση από την προηγούμενη εβδομάδα. «Όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός! Ματαιώθηκε! Θα κάνω μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει. Τρελάθηκα! Έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα. Είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα;». 
 ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου