ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

1ος Χρόνος Λειτουργίας στα Γρεβενά του S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εναν χρόνο λειτουργίας στα Γρεβενά, συμπληρώνει στις 27 Απριλίου, το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών (1ο χιλ. Γρεβενών – Κοζάνης).


Μία επένδυση, που έχει προσφέρει μια διαφορετική εικόνα, στον  χώρο του Εμπορίου.

Από την πρώτη μέρα, της λειτουργίας του, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στον καταναλωτή, με ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

Πανέμορφο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική, & σύγχρονο εξοπλισμό όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Στο ΑΒ Γρεβενών θα βρείτε οπωροπωλείο με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, τμήμα κρεατικών και ιχθυοπωλείου, τυριά και αλλαντικά,τυποποιημένα τρόφιμα, καθώς και μια τεράστια ποικιλία κωδικών προϊόντων, με τη σφραγίδα υψηλής ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.





Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη παρουσία του, αυτό τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του στα Γρεβενά, έχουν τα στελέχη του: ο Διευθυντής κ.Ιωάννης Παπαρίζος, ο Υποδιευθυντής κ.Χαράλαμπος Ορφανίδης, αλλά και το προσωπικό της επιχείρησης που φροντίζουν να εφοδιάζουν καθημερινά τα τμήματά του με ό,τι πιο φρέσκο, νόστιμο και χρήσιμο για τον σύγχρονο εργαζόμενο, την πολυάσχολη μητέρα, για όλη την οικογένεια & τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου