Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

10 ατάκες που αν ακούσει ο άντρας, θα ερωτεύθει για πάντα!Διαβάστε παρακάτω την λίστα με τις 10 κουβέντες που αν ακούσει ο άντρας θα αγαπήσει αληθινά και παντοτινά!


1. Μυρίζεις τέλεια!
Καμία γυναίκα δεν έχασε με αυτό το κομπλιμέντο. Όλα τα αγόρια θέλουν να πιστεύουν ότι μυρίζουν σαν σανδαλόξυλο και πως όλη μέρα θα έχεις τη μυρωδιά τους πάνω σου και θα τον σκέφτεσαι διαρκώς.
2. Νιώθω τόσο ασφαλής μαζί σου!
Αυτός είναι ο ρόλος τους και όταν τους επιβεβαιώνεις πόσο σημαντικοί, δυνατοί και ικανοί είναι αντανακλαστικά και μόνο θέλουν να σε προσέξουν ακόμα περισσότερο.
3. Ξεκίνησες γυμναστήριο;
Ακόμα και αν δεν έχει φουσκωμένους μυς προσποιήσου πως έχει το ωραιόοοοοοτερο σώμα στον πλανήτη. Δεν θα χάσεις!
4. Τα καταφέρνεις με τις εργασίες στο σπίτι.
Αναφερόμενη στη βρύση που στάζει, στο φως που χάλασε, στα κάγκελα της βεράντας που έβαψε. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τους άντρες και τα μαστορικά τους, αλλά παίρνουν τόση επιβεβαίωση από το κομπλιμέντο που δεν έχουν καλύτερο.
5. Έχεις ωραία οπίσθια!
Ποιος δεν θέλει να έχει οπίσθια που ξεχωρίζουν με τη δική τους προσωπικότητα! Καθόλου ρηχό κομπλιμάν αγάπη μου!6. Ντύνεσαι κομψά.
Οι περισσότεροι άντρες (τουλάχιστον της γενιάς μας) δεν ξέρει τέλεια τους κανόνες της μόδας. Για να μην πούμε πως δεν έχουν ιδέα. Όταν λοιπόν συνδύασε μόνος του το μπεζ παντελόνι με αυτό το γαλάζιο πουκάμισο πρέπει να τον συγχαρείς. Θα ανέβει το ηθικό του.
7. Η δουλειά σου είναι πολύ καλή!
Για τους περισσότερους η δουλειά είναι αγγαρεία. Αν τους πεις όμως πως τον ζηλεύεις για αυτό που κάνει ξαφνικά το ότι παιρνάει τη μισή του μέρα στους τέσσερις τοίχους τον το βλέπει με άλλο μάτι.
8. Έχεις όμορφα χείλη.
Οι άντρες είναι προγραμματισμένοι από τη φύση τους να αντιδρούν καλά όταν ακούν μια ερωτική φιλοφρόνηση. Και ακόμη καλύτερα όταν το υπονοούμενο σου ήταν “φίλα με“.
9. Είσαι τόσο αστείος!
Η Marilyn Monroe είχε πει: “Aν μπορείς να κάνεις ένα κορίτσι να γελάει, μπορείς να της κάνεις τα πάντα”. Αυτή την αδυναμία μας την ξέρουν τα αγόρια και όταν τους λες ότι είσαι αυτός που την κάνει να γελάει φαντάζιονται τα πάντα… που μπορούν να σου κάνουν.
10. Με ερεθίζεις πολύ!
Το να πεις στον φίλο σου πως όχι μόνο τον βρίσκεις σωματικό γοητευτικό, αλλά και πως δεν μπορεί να αντισταθείς στον ερωτισμό του είναι το δεύτερο καλύτερο κομπλιμέντο που μπορείς να του πεις. Το πρώτο είναι πως είναι ένας πραγματικός ιππότης.

manslife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου