ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Επεισόδια και διακοπή σε αγώνα της Κ19



Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Κέρκυρα για τον ημιτελικό της Football League Κ19 διεκόπη οριστικά μετά την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων.



Απίστευτο κι όμως ελληνικό αγώνας Νέων διεκόπη λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

 Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα  (6/4) στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Κέρκυρα η οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει το ματς στο 86ο λεπτό!





Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον έναν εκ των ημιτελικών του πρωταθλήματος Κ19. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσάνη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στο 86′ έγινε το 0-2 από τον Στεργίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πανηγύρισε προκλητικά προς τους οπαδούς της Παναχαϊκής.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες της Κέρκυρας οι οποίοι αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια της Κέρκυρας από τους οπαδούς της Παναχαϊκής, ενώ στα χέρια ήρθαν και οι παίκτες των δυο ομάδων. Τελικά ο διαιτητής Ρούτσης διέκοψε οριστικά το ματς το οποίο αναμένεται να πάρει στα χαρτιά η Κέρκυρα.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου