ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

2η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης–φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»




Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Γρεβενών, δημοσιοποιεί την
2η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1ηΠρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020», με ΑΔΑ:7ΜΙΞ4653ΠΓ-4ΓΖ. Συγκεκριμένα:
  • Με την ανωτέρω τροποποίηση μεταβάλλεται ο τρόπος υπολογισμού του ατομικού αγροτικού εισοδήματος (εξαιρούνται οι ενισχύσεις και οι αποζημιώσεις). Για τον υπολογισμό του ατομικού αγροτικού εισοδήματος και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος λαμβάνονται υπόψη, για την ίδια τριετία, τα στοιχεία των αρχικών φορολογικών δηλώσεων. Δεν γίνονται δεκτές τροποποιήσεις των φορολογικών στοιχείων που αφορούν σε μεταβολή των δηλωθέντων εισοδημάτων των υποψηφίων.
  • Ορίζεται ότι το επιχειρηματικό σχέδιο συντάσσεται από σύμβουλο γεωτεχνικό ή τεχνολόγο γεωπονίας και περιγράφονται οι λεπτομέρειες υποβολής του.
  • Μειώνεται η ελάχιστη βαθμολογία για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3, στους 50 βαθμούς.
Η ανωτέρω 2η τροποποίηση καθώς και όλο το θεσμικό πλαίσιο του Υπομέτρου 6.3 βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γρεβενών, στην κα. Αικατερίνη Πέτρου, τηλ. 2462353080.
 Ο Δ/ΝΤΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
                       α.α.
Κωνσταντίνος Ντινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου