ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Κύπρος: Ομολογία σοκ του 35χρονου - Την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ

Φρίκη στην Κύπρο: Βρέθηκαν και άλλα πτώματα στο πηγάδι, αναζητούν τη σορό της 6χρονης



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο
θύμα του και το πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, στην Κύπρο, ακούστηκαν σήμερα από τον 35χρονο με το ψευδώνυμο «Ορέστης» που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 35χρονος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ένας εκ των ανακριτών της υπόθεσης, σε θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose και της 6χρονης κόρης της. Μετά τν εντοπισμό χθες και δεύτερου πτώματος μέσα στο πηγάδι του Λατομείο στο Μιτσερό ο 35χρονος προέβη σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση όπου ανέφερε ότι γνώρισε την Arian μέσω της σελίδας γνωριμιών badoo.

Ο ίδιος παραδέχτηκε το φόνο της γυναίκας και κατέθεσε πως την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» ανέφερε πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με πλαστικά καλώδια και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση. Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Φρίκη στην Κύπρο: Βρέθηκαν και άλλα πτώματα στο πηγάδι, αναζητούν τη σορό της 6χρονης

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στην Κύπρο οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο κύπριο υπολοχαγό ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκότωσε μία 38χρονη από τις Φιλιππίνες καθώς και την 6 χρονών κορούλα της.

Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ξεκίνησαν οι έρευνες στο Μιτσερό, όπου χθες εντοπίστηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, στο ίδιο φρεάτιο στο οποίο είχε βρέθηκε η σορός της δολοφονημένης Marry Rose.

Παράλληλα, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη σορό της μικρής Sierra, της 6χρονης κόρης της Marry Rose

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο, το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Ο 35χρονος «Ορέστης», ο οποίος «έσπασε» στην ανάκριση και παραδέχτηκε το φόνο μητέρας και κόρης, υπέδειξε στις Αρχές σημείο στη λίμνη – όχι στο φράγμα – στο Ξυλιάτου όπου έριξε το άψυχο πτώμα της μικρής Sierra.

Παρά τις προσπάθειες των δυτών, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κοριτσάκι, έτσι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και σήμερα, αλλά και όσο χρειαστεί μέχρι να υπάρξει κατάληξη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος Κύπρου, στο φρεάτιο που βρίσκεται στο Μιτσερό όπου χθες, ανασύρθηκε γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής, στοιχείων, οι Αρχές θα συνεχίσουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν εάν υπάρχουν και άλλα πτώματα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα που βρέθηκε χθες βρισκόταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης, γυμνή και δεμένη πισθάγκωνα, στην ίδια δηλαδή κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Marry Rose.

Μακάβρια ευρήματα

Κατά τις χθεσινές έρευνες με δύο ειδικές κάμερες οι οποίες βυθίστηκαν μέσα στα θολά και βαθιά νερά του φρεατίου, εντοπίστηκαν όγκοι που μοιάζουν πάρα πολύ με πτώματα. Ωστόσο, οι συνθήκες στο φρεάτιο είναι δύσκολες και οι κίνδυνοι για τους ειδικούς που εργάζονται στο χώρο, πάρα πολλοί.

Ο «Ορέστης» έστειλε μήνυμα σε μάνα εξαφανισμένης
Όπως μετέδωσε το κανάλι Άλφα, ο κύριος Λούης Κουτρουκίδης, πρόεδρος του Συνδέσου Οικιακών Βοηθών Κύπρου, αποκάλυψε πως ο «Ορέστης» είχε επικοινωνήσει με μητέρα κοπέλας που είχε εξαφανιστεί στις 17 Δεκεμβρίου και της είπε «οι Αρχές της Κύπρου εξαφάνισαν την κόρη σου». Ο κ. Κουτρουκίδης ανέφερε επίσης πως υπάρχουν και άλλες εξαφανισμένες κοπέλες τις οποίες δεν αναζητεί κανείς. Όσον αφορά στην Marry Rose, ο κ. Κουτρουκίδης κατήγγειλε πως προσπάθησε να ενημερώσει τις Αρχές και να δώσει στοιχεία που κατείχε για την εξαφάνισή της, αλλά η Αστυνομία δεν του έδινε σημασία, κάνοντας και δημόσια έκκληση στον Ιωνά Νικολάου, αλλά χωρίς ανταπόκριση.

«Εν καλό πράμα που κάμνεις, αλλά τούτη έφυεν που τα κατεχόμενα, μην χάνεις την καλή σου υγεία», του είπε αστυνομικός, όπως ανέφερε ο κ. Κουτρουκίδης.

Κατά συρροή δολοφόνος;
Εάν εντοπιστεί η σορός της μικρής και το πτώμα της άγνωστης γυναίκας που  εντοπίστηκε χθες διασυνδεθεί με τον «Ορέστη», τότε η Αστυνομία μπορεί να έχει στα χέρια της ένα κατά συρροή δολοφόνο.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου