ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Αυτοί είναι οι 5 τύποι των γυναικείων… οπισθίων





Τον απόλυτο… οδηγό για τα γυναικεία οπίσθια δημιούργησε ένας Αμερικανός πλαστικός χειρουργός, ο οποίος ειδικεύεται στη σμίλευση,

την ανόρθωση και την ανάδειξη της «πίσω όψης» των πελατισσών του.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μάθιου Σούλμαν από τη Νέα Υόρκη, ο πισινός κάθε γυναίκας στον πλανήτη μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με το σχήμα του, σε μία από τις ακόλουθες πέντε ομάδες: Τετράγωνος, Σχήματος V, Σχήματος Α, Στρογγυλός ή Ανάποδη Καρδιά.
Όπως υποστηρίζει ο διάσημος πλαστικός, είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να γνωρίζει την κατηγορία στην οποία ανήκουν τα οπίσθιά της, αφού αυτή η πληροφορία μπορεί να τη βοηθήσει να επιλέγει εσώρουχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της πίσω όψης της.
130927
«Για κάθε πισινό υπάρχει το ιδανικό εσώρουχο», είπε ο Δρ. Σούλμαν στο Cosmopolitan.com εξηγώντας ότι το σχήμα των οπισθίων μας είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων παραγόντων:
Της θέσης των οστών της λεκάνης και των γοφών, της κατανομής λίπους, του μεγέθους και του σχήματος των γλουτιαίων μυών και του τρόπου που αυτοί οι μύες συνδέονται με το οστό του μηρού.
Εν όψει του καλοκαιριού, που κάθε χρόνο φέρνει το συγκεκριμένο σημείο της γυναικείας ανατομίας στο προσκήνιο (λόγω των εμφανίσεων με μπικίνι) ο πλαστικός χειρουργός έδωσε μάλιστα τις δικές του προτάσεις για την επιλογή μαγιό (και εσωρούχων) που κολακεύει τον κάθε τύπο οπισθίων.
Δείτε παρακάτω τι προτείνει ο… ειδικός για να κάνετε πάταγο στο σπίτι αλλά και στην παραλία.

1. Τετράγωνος τύπος

Για τις γυναίκες με κάπως επίπεδα οπίσθια, ενδείκνυται το μαγιό τύπου σορτς καθώς μπορεί να προσδώσει περισσότερο όγκο στα σωστά σημεία.

2. Τύπος σχήματος V

Οι γυναίκες με στενούς γοφούς και φαρδείς ώμους έχουν συχνά οπίσθια σχήματος V, που αναδεικνύονται καλύτερα με ένα κλασικό σχήμα εσώρουχου

3. Τύπος σχήματος Α

Αυτός ο τύπος οπισθίων ανήκει συχνά σε γυναίκες με σώμα σε σχήμα αχλαδιού. Ιδανικό εσώρουχο για αυτήν την κατηγορία είναι το σλιπ τύπου hipster.

4. Στρογγυλός τύπος

Αυτός ο τύπος οπισθίων ανήκει συνήθως σε γυναίκες με περισσότερα κιλά, και ενδείκνυται ένα εσώρουχο ή μαγιό με αρκετό ύφασμα που να καλύπτει επαρκώς την πίσω όψη.

5. Τύπος «Ανάποδη Καρδιά»

Οι τυχερές γυναίκες με οπίσθια που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να φορέσουν σχεδόν όλα τα είδη εσώρουχων με πολύ κολακευτικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Δρ. Σούλμαν.
protothema.gr




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου