ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Τα 6 μυστικά για το hangover από διάσημους πότες





Τι έκαναν άραγε ο Ernest Hemingway, ο William Faulkner ή ο Anthony Burgess για να ξεπεράσουν το αίσθημα ζαλάδας και αδιαθεσίας μετά από ένα μεγάλο μεθύσι;




Τι έκαναν άραγε ο  Ernest Hemingway, ο William Faulkner ή οAnthony Burgess για να ξεπεράσουν το αίσθημα ζαλάδας και αδιαθεσίας μετά από ένα μεγάλο μεθύσι; 
Το Atlantic.com συγκέντρωσε τις αυτοσχέδιες θεραπείες ορισμένων από τους διάσημους πότες για να αντιμετωπίσουν το hangover

1) Zelda Fitzgerald

Για τη συγγραφέα Zelda Fitzgerald το μυστικό ήταν το νερό. Της άρεσε να αρχίζει να πίνει γύρω στις 11 π.μ., κυρίως βότκα και λεμονάδα. Το προσωπικό της φάρμακο για το hangover ήταν το πρωινό κολύμπι.





2) William Faulkner

Το φάρμακο του Faulkner ήταν η ίδια η δουλειά του. Όπως συνήθιζε να λέει ο ίδιος «Νομίζω ότι ο ζωγράφος, ο μουσικός, ο συγγραφέας εργάζονται με μια παράλογη μανία. Μπορεί να ξυπνήσουν και να αισθάνονται απαίσια, με ένα hangover ή με έναν πόνο και εάν αρχίσουν να δουλεύουν ξεχνούν τα πάντα». 





3) Anthony Burgess

O άνθρωπος που έγραψε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» ήταν γνωστός για την αγάπη του στο αλκοόλ και σίγουρα ήξερε ένα-δυο πράγματα για το πως να αντιμετωπίσει το hangover. Η λύση για εκείνον ήταν να καταναλώνει ένα κοκτέιλ ποτών το οποίο αποκαλούσε «Hangman's Blood» και όπως υποστήριζε απλώς δεν δημιουργήσει αίσθηση ζαλάδας ή αδυναμίας το επόμενο πρωί. Περιείχε τζιν, ουίσκι, ρούμι, μπράντι και λίγο σαμπάνια. 





4) Ernest Hemingway

Δύο είναι οι «θεραπείες» που λέγεται πως εφάρμοζε ο Hemingwayγια να νικήσει το hangover. Η πρώτη ήταν η παρασκευή ενός μίγματος που περιείχε ντοματοχυμό και μπύρα. Η δεύτερηπεριελάμβανε μια μεγάλη αδυναμία του γνωστού συγγραφέα. «Ρίχνεις μία μεζούρα αψέντι σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και μετά παγωμένη σαμπάνια. Πίνεις τρεις με πέντε δόσεις αργά-αργά», έλεγε ο ίδιος. 





5) Robert Mitchum

Ο γνωστός ηθοποιός Robert Mitchum χρησιμοποιούσε ως αντίδοτο στο hangover ένα μίγμα το οποίο ονόμαζε «Mother's Milk». Περιείχε τζιν, λεμονάδα, lime, ασπράδια αυγού, σόδα, κρέμα γάλακτος και ανθόνερο. Το ίδιο αντίδοτο στο hangover λέγεται πως χρησιμοποιήσε και ο τραγουδιστής των Doors Jim Morrison. 





6) Dean Martin

Όπως συνήθιζε να λέει ο κωμικός Dean Martin, η λύση για το hangover είναι μία: Μείνε μεθυσμένος. 











thetoc.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου