ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Σύλληψη 7 ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπή, καταδικαστικές αποφάσεις και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών



Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας,

επτά (7) άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπή, καταδικαστικές αποφάσεις και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα:




  • Βραδινές ώρες της (07-04-2019) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χάρτινη συσκευασία, περιέχουσα ηρωίνη βάρους 0,52 γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.
  • Πρωινές ώρες της (08-04-2019) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 52 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνες σε δύο (2) οικίες του 48χρονου στην Πτολεμαΐδα και σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30,35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.
  • Βραδινές ώρες της (08-04-2019) σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από εξωκλήσι σε περιοχή των Γρεβενών, χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 36χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο θα αποδοθεί σε υπεύθυνο της εκκλησίας.
  • Βραδινές ώρες της (07-04-2019) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • Μεσημβρινές ώρες της (07-04-2019) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κράτησης 5 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 180 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ.
  • Πρωινές ώρες της (08-04-2019) σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Καστοριάς, συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την χώρα, ενώ είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.
Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου