Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Πόσα χρήματα καταβρόχθιζε η Βίρνα… Δράκου; Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για τις αμοιβές των ηθοποιών, τότε και τώρα


Η Κάτια Δανδουλάκη, η τηλεοπτική σύζυγος του Γιάγκου Δράκου στη θρυλική «Λάμψη»,
σε συνέντευξή της μίλησε για την πετυχημένη σειρά και τα χρήματα που είχε ζητήσει τότε για να υποδυθεί την «Βίρνα Δράκου».


«Τώρα δεν ζούμε στην εποχή των μεγάλων μεγεθών, ζούμε στην εποχή του extra small» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τις οικονομικές απαιτήσεις της την τρέχουσα περίοδο που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τα τεράστια ποσά που έπαιρνε στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης όπως όταν πρωταγωνιστούσε ως Βίρνα Δράκου στην πετυχημένη σειρά «Λάμψη»

«Όταν ήταν να κάνω τη “Λάμψη”, τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, ζήτησα μία πολύ υψηλή αμοιβή. Η σειρά ήταν να πάει για έναν χρόνο, κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε τα 15. 
Τη δεύτερη χρονιά ο διευθυντής παραγωγής με παρακάλεσε να μην απαιτήσω πάρα πολλά χρήματα, γιατί θα συνέχιζαν κι έβλεπαν πόση επιτυχία είχε ο ρόλος. Έμεινα άναυδη. Εγώ ζητάω χρήματα, όταν ο άλλος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε εμένα και σε άλλους εκατό. Τώρα που δε μπορεί να επιλέξει, γιατί σας έχω στο χέρι, θα ζητήσω χρήματα; Δεν το καταδέχομαι. Αλλά δεν θα πάρει και κανένας άλλος! Οι ιεραρχίες θα κρατηθούν όπως είναι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Αν και δεν αποκάλυψε την τεράστια αμοιβή της, δημοσιεύματα εκείνης της εποχής την ήθελαν να αμείβεται 3 με 4 εκατομμύρια δραχμές, μηνιαίως δηλαδή 9000 με 12.000 ευρώ.

Αλήθεια ή ψέματα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας, αφού η ίδια παραδέχεται ότι έπαιρνε ένα μεγάλο ποσό, τόσο που δεν μπορεί να το πει, ενώ και τα άστρα μιλούν για μια αμοιβή… εξωπραγματική.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 που ξεκίνησε η Λάμψη, η Κάτια Δανδουλάκη είχε τον κυβερνήτη του 2ου της (οικονομικά) τον Ποσειδώνα (εκτός πραγματικότητας) από διέλευση σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της στον Ταύρο (οικονομική επάρκεια). Όψη, που σε συνδυασμό με άλλες θετικές αστρολογικές συγκυρίες που λάμβαναν χώρα στο ωροσκόπιό της δείχνουν ότι ήταν μια περίοδος που η ηθοποιός ανέβασε τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της τηλεοπτικής showbiz και το κασέ της ήταν… αστρονομικό!ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου