Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στο banner

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Ευφροσύνη Λιοσάτου: ΘΥΜΑΜΑΙ

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ψυχής στο Δημήτρη Αναγνώστου, στη Λίτσα και στο Γιωργάκη...Τι Συγκίνηση! Τι Μνήμες ξεχασμένες ανέβηκαν στο νου και άγγιξαν την καρδιά!
Δεν υπάρχουν λόγια.

Μιλάνε όλα τούτα γύρω μας, που με τόσο σεβασμό, ευαισθησία και Αγάπη, κράτησε ο Τακούλης μας και η οικογένειά του, συνεχίζοντας να παράγει πολιτισμό στη μικρή μας πόλη. ΝΑΙ! Ο κ. Γιώργος Αναγνώστου είναι εδώ ΠΑΡΟΝ, όπως και η Βασιλική.
Τι να πρωτοθυμηθώ, από πολύ μικρή στον όμορφο χώρο του να χαϊδεύω τα όμορφα τετράδια, κασετίνες. Να χαϊδεύω τα δερματόδετα πιο πολλά τότε βιβλία, μαζί με τον πατέρα μου (που λάτρευε το βιβλίο), τις αδελφούλες μου, με φίλους, με το Δημήτρη μου, τα παιδιά μου και φτάσαμε στα εγγόνια μου! 60 ΧΡΟΝΙΑ μετά. Τι όμορφο! Πόσες γενιές μεγαλώσανε μαζί του και εύχομαι να μεγαλώσουν πολλές ακόμη. Μόλις ήρθαν στο νου μου και οι αδελφοί Παπανικολάου, με επίσης ένα υπέροχο βιβλιοπωλείο, νομίζω το πρώτο βιβλιοπωλείο που έγινε στα Γρεβενά.
Ναι, είναι υπέροχο και πολύ όμορφο αυτό που ζούμε αυτό το απόγευμα. Στην έκθεση του βιβλιοπωλείου «ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ»…
Τα παιδιά να γνωρίζουν το παρελθόν, το παρόν, για να συνεχισθεί ένα όμορφο μέλλον. Και οι … μεγάλοι να μην το ξεχνάμε. Να είναι γλυκιά και όμορφη η πρώτη τους επαφή με το βιβλίο.
Το βιβλίο που ανοίγει ορίζοντες ταξιδεύει! Καλλιεργεί και ευφραίνει πνεύμα και ψυχή, ενώνει πολιτισμούς και ανθρώπους.
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ψυχής στο Δημήτρη Αναγνώστου, στη Λίτσα και στο Γιωργάκη, καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας. Ανάταση ψυχής και παράδειγμα προς μίμηση το σημερινό ΔΩΡΟ…
Μη στερήσετε από τον εαυτό σας αυτό το υπέροχο ταξίδι, στην έκθεση αυτή. Τέτοια προσπάθεια πρέπει να αγκαλιάζεται απ’ όλους μας καθώς και από την πολιτεία!
Επίσης, ευχαριστώ όλους όσοι βάλανε λιθαράκι σε αυτό τον τόπο χωρίς ιδιοτέλεια! Και καλή δύναμη σε όσους συνεχίζουν το ίδιο.
Γιατί το γνωρίζω καλά δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως ταυτόχρονα είναι και λυτρωτικό!
Παράκληση να συνεχισθεί αυτή η μοναδική έκθεση!


Με αγάπη
Λιοσάτου Ευφροσύνη

Δείτε και: 

Γρεβενα || Βιβλιοπωλείο "Το Ασυναγώνιστον" : 60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (εικόνες + video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου