Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Δείπνο με θέα στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου!

Μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία σε μαγευτικές τοποθεσίες

Από τη Νέα Υόρκη ως το Λονδίνο και από το Παρίσι ως τη
Μπανγκόκ, η Telegraph μας ταξιδεύει σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, που εκτός από γευστικά πιάτα προσφέρουν και μαγευτική θέα!


360 Restaurant, CN Tower, Τορόντο

Στον πύργο CN του Τορόντο, το εστιατόριο 360 δεσπόζει στα 351 μέτρα πάνω από την πόλη, προσφέροντας μια μαγευτική θέα, ενώ κάποιες φορές μοιάζει να ίπταται ακόμα και πάνω από τα σύννεφα.
Sirocco, State Tower, Μπανγκόκ

Στον 63ο όροφο του State Tower στην Μπανγκόκ,το Sirocco είναι το εστιατόριο – κόσμημα του ξενοδοχείου Lebua. Οι επισκέπτες του, εκτός από τη θέα που κόβει την ανάσα, απολαμβάνουν gourmet πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, υπό τους ήχους ζωντανής τζαζ μουσικής.

Georges, Centre Pompidou, Παρίσι


Στην κορυφή του διάσημου Κέντρου Pompidou, το φουτουριστικό εστιατόριο Georges προσελκύει το μοντέρνο κοινό του τόσο για τη μοναδική θέα στην πόλη του Παρισιού, όσο και για τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του. Οι περισσότεροι το επισκέπτονται τα βράδια, όταν οι DJs δημιουργούν με τις μουσικές τους επιλογές μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα στο Παρίσι.

Ristorante Aroma, Hotel Palazzo Manfredi, Ρώμη.. και τα υπόλοιπα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου